man läser en bra bok, ser på serier, ser på 101 dalmatiner, äter medtagen lunch, tuggar tuggimi, lyssnar musik... och man kollar på klockan! ;) idag har jag pratat med en människa, eller pratat... en rysk man som kom in och ville dyka. enda ordet han kunde på engelska var diving, and bye...... herregud!  lätt o prata dykning och veta vad han vill?! vem fan kan ryska förutom ryssarna?  GAAAAAAAAAH. är så trött på människor som ger sig ut i världen och tror att deras språk är världsspråk. LÄR DIG ENGELSKA för i helsike, inte första ryssen som vi har att göra med. puh..
en annan sak som irriterar mig så otroligt mycket är MYROR.... vem har kommit på denna varelse? gör den något annat vettigt än att äta upp sånt som inte är deras?!  blir galen på de där myrorna alltså. i hemmet , i maten överallt.. blääääää. :)
nu har jag exakt 56 minuter kvar när jag sitter här o skriver, ska snart bege mig hemåt och invänta två lediga dagar!!! ska bli otroligt sköööönt.. DOCK,, har jag ju alltid turen på min sida så det värsta ovädret på väääldigt länge ska komma in nu imorgon.. KUL... så vår plan om natinalparken kan du sänkas i havet... typsikt.. är så besviken.ovetinte vad vi ska göra nu, men jag ska bort bort från ao nang iaf, det vet jag :) sen får vi se vart conny styr bilen :)
när jag kommer hem idag så väntar en pojk på mig... som jag inte sett på en vecka. ska ge honom den största och längsta kramen man kan ge någon.... :)
en avrundning .
1. LÄR DIG ENGELSKA OM DU SKA UTANFÖR DITT EGET LAND
2. AVSKAFFA MYRORNA
3. VI GILLAR INTE OVÄDER.
.. på g i vår lilla lägenhet på soi ao nang 1 :) idag blir det havrekakor och vit kladdkaka.. mums, dock har jag inte provat än hur det smakar då jag ska äta midag om 30 min :) är rädd för att conny dock kommer hem före mig imorgon och äter uppp det mesta! ... :)
annars har det inte hänt mycket idag, har jobbat som vanligt.. suttit på hotellet för tredje dagen idag... sista dagen där imorgon innan jag ska ha 2 dagars ledigheeeet!!!! woho! det ska bli sååååå underbart jävla otroligt helt fantastisk underbart sköööönt. :) ni anar inte. kunde slappna av i 2 dagar? när hände det senast... :)
nehe, dags att packa ner kakorna innan det är dags för lite mat imagen innan jag ska slumra in... :)
GOD NATT
Har nog aldrig känt så otroligt mycket längtan förut... Jag längtar efter så otroligt mycket . och jag vill ha det nu..
Jag längtar efter:
att conny ska komma hem...
att få träffa min älskade familj...
att få träffa mina syskonbarn..
att få träffa mina underbara vänner..
att få äta svensk mat, hemlagad mammamat..  inklusive kebab
att få shoppa i svenska affärer med normala svenska kläder..
att få bara ha en underbar familjesemester i kroatien..
att få campa med husvagn med massa härliga människor..
att få åka på semester runt i asien med min underbara pojkvän..
att om 3 dagar vara ledig två dagar i rad för andra gången i rad sen i augsuti.... för då ska vi iväg till en nationalpark och njuta!
+ en hel massamer.. meeen.. det är alldels för långt borta.
MASSOR MED LÄNGTAN I DENNA TJEJ NU.. ibland är jag glad, ibland är jag ledsen, ibland bara är jag. Jag vill bara att det ska hända något i mitt liv. något som gör mig glad och som gör att jag bara älskar livet!
Nu har jag jobbat färdigt för dagen, ska straxt stänga ner datorn. Sen ska jag åka till massagestället vid stranden, ligga o kolla ut på solnedgången samtidigt som någon masserar mig med olja... sen blir en middag med Linnea och prata massa strunt. sen hem och lägga sig framför tvn och ivänta nattens mörker för att slumra in, och vet att det nästa dag är en dag kvar tills jag får krama om min andra hälft..... :)
HEJ HOPP. klockan är 5 ---- jag slutar.