har varit dålig på det här med bloggen sen vi kom hem från turkiet.. har varit så mycket annat som skulle hinnas med och sen åkte jag på att bli sjuk på samma gång.. jädrans skit. o det har inte släppt än.

TURKIET -alanya -2010
Efter många om och men kom jag och sandra äntligen fram till turkiet, en dag försent men (nästan) lika glada för det. Vi fick ett kanonbra hotell, vi fick det bästa rummet enligt oss på hotellet, öppnade man dörren och tog fem steg rakt fram så låg man i poolen, tog man 10 steg åt vänster kom man till facebook, hotellets restaurang som vi tillbrignade nästan alla våra kvällar på.  Första dagen var vi på hamam, det turkiska badet. fick ligga på en varm ångbädd av marmor och blev skrubbad och tvättat på hela kroppen. efter det ansiktsmask och massage. sen var vi redo för stranden. :)
Vi hann med mycket på resan, goda middagar, turkisk afton, turkiskt bröllop,  båtutflykt, fruktmarknad, bad o lite sol, och en hel del lugn och ro och skratt. pågrund av mitt knä var vi bara ute två kvällar o partajade rejält, fick ju snällt ställa upp för min kompanjon, o tur var väl det, för det blev himla kul! :) 

Resan var faktiskt helt underbar och otroligt rolig, kändes vemodigt att åka därifrån.  ♥