har varit dålig på det här med bloggen sen vi kom hem från turkiet.. har varit så mycket annat som skulle hinnas med och sen åkte jag på att bli sjuk på samma gång.. jädrans skit. o det har inte släppt än.

TURKIET -alanya -2010
Efter många om och men kom jag och sandra äntligen fram till turkiet, en dag försent men (nästan) lika glada för det. Vi fick ett kanonbra hotell, vi fick det bästa rummet enligt oss på hotellet, öppnade man dörren och tog fem steg rakt fram så låg man i poolen, tog man 10 steg åt vänster kom man till facebook, hotellets restaurang som vi tillbrignade nästan alla våra kvällar på.  Första dagen var vi på hamam, det turkiska badet. fick ligga på en varm ångbädd av marmor och blev skrubbad och tvättat på hela kroppen. efter det ansiktsmask och massage. sen var vi redo för stranden. :)
Vi hann med mycket på resan, goda middagar, turkisk afton, turkiskt bröllop,  båtutflykt, fruktmarknad, bad o lite sol, och en hel del lugn och ro och skratt. pågrund av mitt knä var vi bara ute två kvällar o partajade rejält, fick ju snällt ställa upp för min kompanjon, o tur var väl det, för det blev himla kul! :) 

Resan var faktiskt helt underbar och otroligt rolig, kändes vemodigt att åka därifrån.  ♥befinner mig just nu på arlanda.. 2,5 timmar kvar till incheckning! vi har som sagt tid att spendera här på arlanda, men som sagt, bättre för tidig än för sent! :)


NU åker vi :) ha det så trevligt här hemma. Ska bli så skönt att komma iväg o vila upp sig från allt ett tag.Nu åker sandra och jag! Turkiet väntar :)


HÅLL TUMMARNA FÖR ATT VÄDERGUDARNA ÄR PÅ VÅR SIDA...... ser inget vidare ut..

Vemodigt men samtidigt en härlig fest men masor härligt folk :) Vi började hos camila i hennes nya lägenhet, ösregn utanför fönstret, men desstogladare innanför . trevligt folk och en härligt stämning. :) begav hos mot grace och innan vi kom fram dök vi ner hos martin en sväng och träffade dom killarna. Grace erbjöd dagen till ära petter, hmm.. petter? kan jag någon låt, ja två -tre stycken.. gick in där han spelade och ut efter några sekunder, :) trivs bättre i schlagerrummet. Inget dansande för mig denna dag, jag satt stilla vid ett bord, men det var lika kul för det. trevligt sällskap så blev det aldrig en tråkig stund. :)


Bildsvep1 dag kvar..