Söndagen var en speciell dag. Första gången i mitt liv som jag blivit firad på morsdag. Conny ( och Hailey) överraskade mig totalt. Dagen började med mysig morgonstund med glad bebis i sängen med rosor. Redan då var jag nöjd och när

Vi sedan traskade iväg till köpcentret för lite shopping så svänger Conny plötsligt av och säger att här ska vi in. Han hade bokat en spabehandling till mig. Blev otroligt överraskad och det var otroligt skönt att slappna av i 1,5 h. 

Att vara mamma är fantastiskt. Jag älskar dig Hailey. Är så tacksam att du kom till oss och att vi kan då visa dig livet och följa dina små fötter runt om i världen. 

Ett stort grattis även till min fina mamma som förtjänar att hyllas alla dagar i veckan. Tack för att du alltid finns där och stöttar mig. Vi älskar dig 

Sista dagarna har det vara mycket pluggning och knappt inget fokus på något annat. Söva och underhålla bebis och samtidigt försöka banka in massa teori och termer. 


Puh! Nu kör vi.. längtar efter att vara mammaledig på heltid och svensk sommar!

Sista dagen på boracay hade Conny en lång dag med även olika event på kvällen så med en liten tjej som minsann inte tänkte sova så gick jag ut och kollade på solnedgången bakom molnen innan vi gick upp och Lillan fick ett bad och sen var vi båda hungriga så det fick bli rumservice.  rumservice har fått en lite större mening och man kan med gott samvete äta middagen i sängen.


Pizza och shake till mamman och mjölk till Lillan. Sen slappade vi i sängen och när Hailey somnade in för natten så satte jag på top model och inväntade Conny.