För några dagar sedan fick jag en fantastisk nyhet som gjorde mig så glad och lycklig. 

Min fina underbara bästa vän Hanna har fått en till liten son. Kan inte vara mer lycklig för henne och hennes lilla familj. 

Välkommen till världen lilla du. Tant Felicia på andra sidan jorden ska lära dig allt hon kan när hon kommer hem. 
❤️

Tacksam för att när jag kommer hem till Vimmerby och vi träffas så är allt som vanligt! Dock saknar jag att ha dig här nära mig och i min vardag. 
En söndag som spenderats som en söndag bör.. Lugnt och skönt och bara en massa tid till att egentligen inte göra någonting. Vi vaknade tidigt och åt en god frukost på resturang ugglan innan vi åkte hem igen och la oss i soffan, Conny sov och jag kollade på Asias next top model. Runt lunch tid åkte vi ner och la oss på stranden och spelade yatzy innan vi åt lite lunch. Ett par mysiga timmar på Stranden tillsammans. 

Dagen avslutades hos härliga vänner och med spaghetti och köttfärssås till kvällsmat med den svenska filmen - en underbar jävla jul. Rätt kul film faktiskt men en julfilm mitt i sommaren... men så tänker vi att julen har ju tillbringats många år här med sol och värme på andra breddgrader än en jul ska firas så det spelar väl egentligen ingen roll 😊
❤️


God natt hälsar Pensionärsparet Felicia och Conny spm går och lägger sig kl 20.30.... 
Fick starta våran lördag - svettigt men riktigt kul.Perfekt morgon - sen åt vi mysfrukost hemma tillsammans. Conny skulle åkt iväg till tulamben med några grabbar och dykt men ångrade sig och stannade hemma. Nu fixar han lite med jobb och jag är hos mina vänner. Stort grattis till Conny på connydagen!  ❤️