Ett god natt från oss två trötta i soffan! idag har bara varit en hemmakväll i soffan, med spagetti o köttfärsås, olw-dip plus chips, och så lite marabou. vi är mätta belåtna, trötta och conny är sönderbränd i ansiktet. :)

Imorgon ska vi dyka på Phi Phi. Conny har rescue kurs, och jag ska göra ett uppfräshningsdyk med två pojkar som inte dykt på länge. känner på mig det kommer bli en bra dag. efter det är vi LEDIGA. ska vi till koh lanta och dyka , eller... ska vi vara hemma och slita ut soffan. det är frågan?


GOD NATT
 
för mycket av allt just nu.. jobbjobbjobb. långa dagar, mycket nytt folk... jag saknar det där lugnet. framför allt en avslappnad pojkvän som kan vara med mig..bara är är min för en liten stund. stunder som denna.
 
 
antar jag får stå ut, förhoppnignsvis blir det bättre inom en snar framtid
 
 
nästan exakt en månad tills la familja landar i the land of smiles! :) :)
 
 
Det finns två personer som jag vuxit upp med, som jag tillbringat nästan hela mitt liv tillsammans med.Min två systrar. jag har nog inte varit den lättaste lilla klump att ha att göra med när vi växte upp tillsammans. Jag har nog varit en riktigt liten jäkel.. men dom har stått ut, och nu när vi är äldre så är åldersskillnaden minimal och jag har mina två bästa vänner. Även om jag ibland är arg och vi bråkar och så, så är det fortfarande syskonkärlek, sån kärlek som ska finns mellan oss. De stunder jag har delat och kommer dela med er är magiska stunder när jag njuter av att vara i eran närvaro. Ni kommer alltid vara mina bästa vänner, min älskade systrar. Svårt att beskriva med ord vad ni betyder för mig. även om jag är nu bor på andra sidan jorden så känns ni alltid nära. jag saknar att ha er nära varje dag....
 
Jag älskar er.