Min första dag som 21 åring, och ja det känns bra! Dagen igår var väldigt annorlunda men ändå helt okej.saknade min kära familj runt omkring mig. Tänkte dom skulle komma o sjunga för mig, precis som vi gjorde för min syster cornelia när hon för första gången flyttat hemifrån. då packade vi in oss på morgonen och åkte ner och sjöng:) så förväntade mig något sånt, meeeen.. dom kanske tyckte det var lite för långt? ;) 
 
Jag jobbade ju 9-17.30 igår. men mitt på dagen så hade vi lite tårtkalas, hade bakat två svenska jordgubbstårtor, smarrigt. thaipersonalen gillade den :) och svenskarna tog flera gånger så  den var nog helt okej ändån. var missnöjd med mina tårtbottnar, jag var för lat och orkade inte stå och vispa tillräckligt poröst med ägg och socker tror jag... :)  Åt tårta och det var fint, slutade sen vid halv 6, gjorde mig iordning och fixade mig, klockan 7 samlades vi och åt middag på divers in, :) smarrigt med wienerschnitzel och pommes. sen drog vi vidare till ett par barer, och idag känns det lite sådär, tur att arbetsuppgiften är lätt o ha med och göra idag :) 
 
 
när denna dag är slut, så jobbar jag 2 dagar till och sen är jag ledig i treeeeeeeeee treeeeeee veckor, woho.:) 
vad ska jag göra: ingen aning, 
Vad vill jag göra: - vara i vattenpark - Rafting- ta kort med min nya undervattenskamera-mysa på stranden med conny-gå på bio- spela bowling- och lite mer! :)
 
 

 
tack för ni gjorde min födelsedag! 
Den stora dagen...
 
Lever idag min sista dag som 20 åring.. imorgon blir jag 21! Har aldrig kännts såhär innan... Min födelsedag ska vara speciell även om jag blir äldre.. en födelsedag är alltid en födelesdag.. Men För första gången i hela mitt liv så känner jag mig lite ensam.. hade kunnat göra vad som helst för att få ligga hemma i min säng på almgränden och vakna sådär tidigt på morgonen och få frukost på sängen och ett och annat paket och allt annat som hör dagen till.. vad som helst! Jobbigt också att conny är iväg på sin kurs så han är i phuket, så imorgon kommer jag vakna själv, och öppna ett paket som kom med posten förra veckan från min älskade familj, TACK. ♥ det betyder mycket! ska sedan äta tomtegröt till frukost och kexchoklad till efterätt.. Ikväll ska jag baka tårta iaf, två stycken tror jag så man kan äta precis hur mycket man vill! jordgubbstårta, då känns det lite som en födelsedag iaf!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
när ord inte kan beskriva en kärlek till en annan människa.