Ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år! 
Hipp hipp hurra för min älskade storasyster idag! 

Önskar jag kunde varit hemma och firat dig på din egna dag! 

Hoppas du får en toppendag hemma med familj och vänner. 

❤️
igår hade serien game of thrones premiär. Ett år sedan sist och de trogna fansen var väldigt spända inför världspremiären igår.  Jag däremot laddade telefonen fullt och var tyst som en mus. Alldeles för mycket elakhet, ondska och dödande i den där serien för min smak. Men trevligt sällskap säger man ju inte nej till. Jag fixade maten som dagen till ära blev tsatsiki , hasselbackspotatis och fläskfilé med en sallad till. Mums. 


Y

Äntligen börjar det!


Väldigt intensiva - men vi har gjort så mycket häftiga saker och haft kul så det har varit fantastiskt.  Men allting kommer till ett slut tyvärr.. Önskar familjen och närmaste vännerna bodde närmare, att man bara kunde komma över på en middag , eller spendera en helg tillsammans. Men man kan inte få allt - men ni som bor hemma. Ta det inte för givet.  Jobbigt att säga Hej då till mamma och pappa. Men jag vet att vi ses snart igen!  

Sista veckan efter Gili så var vi på stranden och hade poolhäng, vi var i kuta och surfade/ boogie boardade. Var så himla kul! Sen var vi ute och åt med våra närmaste vänner här och avslutade på en bar. Mammas favorit sysselsättning... Haha. Men hon stod ut och vi hade en helt fantastiskt trevlig kväll! Flera sånna kvällar. Är inte varje dag man är ute med sina föräldrar och sina vänner och dansar loss på ett dansgolv. 

Här kommer lite bilder: 


U


En sista bild


❤️❤️❤️

Tack för dessa härliga dagar!!