jag ligger och väntar  på¨att jobbet ska börja.. conny har redan åkt iväg så ligger här själv i soffan.. hatar den känslan av att man känner sig ensamast i hela världen. är lite vemodigt.. sen tror jag att idag är lite värre än de andra dagarna då min kära pojkvän går på semester. kommer bli jobbiga 4 lååååånga veckor.  ont i magen också.. nu får klockan gärna bli halv 9 så jag kan få åka o tänka på annat!


önskar er en bra dag! :)Det är inte varje dag man blir uppvaktad av PADI. Är stolt över mig själv och över min sambo. kul att få ett bevis på att vi faktiskt gör ett bra jobb. :)

Dagarna går framåt och allt rullar på.. har hänt rätt mycket sen sist jag skrev, många kära vänner/kollegor lämnar och åker iväg på semester eller åker hem till sverige.. och jag kan säga att jag är otroligt avundsjuk! är så sugen på att ha semester men mest längtar jag efter att få komma hem till min älskade familj och vänner. och äta SVENSK GOD UNDERBAR MAT :)
räknade precis hur många dagar det var kvar... 85... hur ska jag klara av detta? plus att min kära pojkvän åker iväg på 4 veckors semester nu om 4 dagar... då blir det ensamt! men han är värd en underbar semester. det blir nog bra!Hänt mycket hemma med. Min kära älskade storasyster har fyllt hela 25 bast!  Min andra kära älskade storasyster fyller 28 bast om 5 dagar!  jag har fått en liten liten systerdotter... Mila.. så himla söt. Detta gör ju inte att jag inte längtar mindre hem. snarare tvärt om :)  Min andra systerbarn lilla elton har blivit så stor och helt underbar. längtar till kroatien när jag ska busa och leka med honom hela tiden.  igår pratade jag med conne på skype och så var elton där och sprang. och då sa jag till honom, att jag saknar honom jättemycket. och hans svar till mig blev - jag ässar dig.... ♥ då blev moster helt varm i hela hjärtat.


Vad gör jag om dagarna, vi försöker att få ut båten så mycket som vi kan, men annars blir det att sitta i vår shop på ett lyxhotell och sälja dykning och ha provdyk i poolen. om kvällarna myser vi mest, är ju thaisommar nu, så är otroligt varmt, runt 40 grader i SKUGGAN! .. så varmt är det, så skuggan är där man ´vill hålla till. igår hade vi strömavbrott överallt i halva ao nang... Becksvart var det. inte lite svart.. utan du kunde inte se din hand framför dig. mysigt med tända ljus och film, :)   Det rullar på helt enkelt .:)


2 h och 55 minuter kvar tills jag slutar, ska nog äta min hempoppade popcorn som jag dagen till ära poppade i morse innan jag gick till jobbet nu. mums. det kan förgylla en dag som denna :)
En dag på jobbet, detta är min arbetsdag dom flesta dagar. helt underbart egentligen om man tänker efter :) man glömmer ofta bort det.
underbara lilla Mila ♥
HEJ så länge