Idag hade jag strandhäng på hyatt Beach club - älskar det stället. Lugnt tyst och man kan beställa in dricka och mat till solstolen. Ni som varit och hälsat på vet vad jag menar. 

Härligt också att möta upp tjejerna och bara ha lite tjejsnack! Behövs ibland. Härligt med nyfunna vänner!
Åker ni till Bali så passa på att besöka Gili öarna. Resan dit och hem är inte det mest roliga jag gjort i mitt liv.. Men väl där är det faktiskt riktigt härligt. Min andra gång som jag åkte dit och denna gång till Gili air istället för Gili Trawangan. Gillar och föredrar air! Lugnare och trevligare! Speciellt om barnfamiljen funderar på att åka. Ö-livet är riktigt Nice för några dagars semester - men att bo på en isolerad ö. Nej det skulle jag absolut inte klara. Behöver civilisation och saker att göra. 

Här kommer lite bilder från våra dagar och våra dyk. 


Vi blev upphämtade kl 7.30 och blev skjutsade till färjan en timme bort som avgick 9.30 tiden, och vi kom fram till Gili air  vid cirka 11 - 11.30 Så helt okej restid. Men vi var båda trötta efter en helkväll ute med bowling och drinkar kvällen innan.  Vi kom iallafall fram vid lunch tid och tog lite lätt snack innan vi la oss vid poolen och njöt av livet. Sen gick vi omkring och kollade runt lite och hittade ett annat ställe för mat innan vi gick tillbaka till dykcentret och resorten för vår nattdyk. Nattdyk är fantastiskt - så häftigt.  Sen gick vi ut och åt med gänget som jobbar här och hade några drinkar. Härlig första dag helt enkelt.