Men inte på cykel till connys stora besvikelse,. det var stängt och de var redan ute på tur, men skam den som ger sig, vi bestämde oss för att ta mopeden till ao luk och ge oss ut på kajakäventyr. Helt underbart mysigt! Helt tyst, det enda man hör är aporna i träder och några syrsor ibland, stilla och rofullt, min man där bak fick paddla lite lätt medan jag satt/låg och kikade överallt. supermysigt och någor jag varmt kan rekommendera till alla!  påvägen tillbaka började det småregna så vi tog ett träningspass och paddlade en "osfinal," Lindgren/jeppson låg 2a, framför oss ca 500 meter hade vi ett annat par som vi på slutet kajakade om, vilket innebar att vi vann :) haha.. tränignsvärk idag, nej faktiskt inte... :) hoppas inte den ikommer imorgon.
Det regnar och regnar i thailand, jag hoppas av hela mitt hjärta detta försvinner när min familj kommer.... HOPPAS HOPPAS. ber till alla vädergudar. de måste få se thailand från sin bästa sida :)
 
 
Nehe, hoppa in i duschen och sen blir det lite mat innan det är partaj för en kollega som fyller år. Just det, måste plugga på lite med, imorgon börjar jag min första rescuekurs!! är såhääääär nervös men tusan så bra det ska gå.
 
 
Bjuder på 4 bilder från dagen. :)
 
så det ska va... :)