Ett stort grattis till min älskade syster idag på hennes födelsedag!
GRATTISKvällen firar vi tillsammans med varandra med grill och mys hela familjen. Ps. Lilla Elton fick följa med på bilden eftersom jag inte har någon annan bild här på hotellet i malmö. :)  men det gör ju inget, för elton är ju en del av henne :) en liten miniconne.

nu har jag påbörjat den sex månaders långa vägen tillbaka.. började igår och kör två gånger om dagen, o lite extra.. kan ju inte sitta still o inte göra något. ni skulle nog skratta om jag sa vilka övningar jag kör, eftersom att det knappt är någonting, men någonting är bättre än ingenting...

Jag vill att klockan ska bli fem så jag får gå till matsalen och äta mat! är vrålhungrig! Ikväll ska jag inte göra något alls som tar energi från min kropp. En skoldag nu förtiden gör mig helt utmattad. Jag kan inte förstå varför jag är så otroligt trött och orkeslös hela tiden. Inte nog med knät så ska hela kroppen ta stryk också.

Hur som har jag insett efter sju knäskador att jag får vänja mig vid att jag har två sporter som jag varierar mellan, den ena roligare än den andra. Jag längtar till den dagen jag får plocka fram väskan med skor och benskydd ur garderoben. Den dagen ska inget få mig att må dåligt. Inget ska stoppa mig.  Jag ska vara världens lyckligaste människa. Tro mig.


För mig är vilja när man trots att
man inte vill och orkar och hellre
ligger i sängen och sover gör det
man måste. Rehab är aldrig kul.
Men man gör det för att man älskar
en sport så otroligt mycket och vill
tillbaka. Var glad att just du har den
möjligheten
att spela fotboll.
Jag vet vad jag vill.då var man igång med skolan igen för ytterliggare en vecka med måsten..

Har haft en myshelg hemma i vimmerby! :) i fredags satt vi på altan i stekande sol och grillade nästan hela familjen, pappen som hade det trevligt i sälen och amanda som befinner sig i kalmar. :) Blev en tidigt sänggång för en trött Felicia och en trött Elton.  Kan man få en bättre start på morgonen än när en nyvaken Elton kommer o myser med en i sängen. så himla härligt. en av de få gånger jag känner glädje just nu.

Lördagen spenderade jag i soffan för det mesta, innan jag, farfar och kusinerna åkte upp till vallen för att titta på Vimmerby herrs seriepremiär. blåsigt o kallt resulterade i en stelfrusen felicia som mamma fick tina upp när jag kom hem :)  Kvällen tillbringade jag i soffan, (JA, soffan är min bästa vän för tillfälligt) o även en  tidigt sänggång då jag alltid är helt slut om dagarna nu förtiden.

Söndagen var min kropp inte på humör, då den värkte och jag hade ingen energi. det resulterade i att jag försov mig till kl.15 då bilen skulle styras mot gullemon för o kolla Gullringen. :) älskar att göra det, synd att inte alla våran lunkentuss spelade.  Kvällen tillbringade jag med att leka lite med elton och sedan inta soffan med mams o paps. :)

Har ju glömt det viktigaste, lilla söta Elton har ju börjat gå :) tog sina små första stablande steg i helgen. så söt :)

Helgen har varit lung o skön, och jag har kollat en hel del fotboll, precis som jag behöver just nu..

ett litet bildsvep från helgen..

Jag försöker se det positiva i vardagen även om det är svårt..  Idag är ingen bra dag..