ett nytt försök att få fram ett litet balibesökinlägg. tisdagen den 10 november hämtade jag upp min syster med familj och deras bästa vänner hemmifrån och iochmeid det så började 2 otroligt härliga veckor. Vi har gjort så mycket härligt och fantastiskt och jag har njutit av varje timme,minut och sekund.
,
Vi har varit på vattenland, surfat, ätit godamiddagar varit på el kabron ciff beach club, testat kaffe och varit på risplantage, badat i poolen, sett delfiner, snorklat , spelat kort åkt båt och detta är bara en liten del av det. 
 
Jag är så tacksam när min familj kommer till Bali och hälsar på. Är så härligt att få visa dom underbara Bali. Bali är fantastiskt på alla möjliga sätt men när familj kommer på besök är det precis som att Bali blir helt komplett. Pusselbiten som fattas. 
 
ett antal bilder som visar en del av vad vi gjort. :) 
 
 
 
Släng er i väggen.... Är så jäkla trött på att alltid när jag skriver ett lågt inlägg och lägger in bilder så ska det alltid på något sätt försvinna. Nu hade jag till och med sparat det i utkast för jag visste jag skulle ha problem... Och jag har försökt publicera det i 1,5 vecka nu! 

Idag försökte jag igen, och vad händer.... Jo jag slängs ut ur appen och mitt inlägg med ca 50 Bilder försvinner! 

Jag är så jädrans trött på detta problem som denna bloggen har! Och iochmed det tar ca 5 min att lägga upp en bild då man inte kan lägga upp flera i taget så gör det mig ännu mer irriterad. 

Gaaaah!
Gårdagen blev en lugn och skönt eftermiddag. Conny var trött och slocknade på madrassen efter fullt upp med jobbet. Så jag passade på att fixa lite med lite bilder.  Och vipps så ringer mormor på Skype,  vilken underbar överraskning. Hon och hennes vän Barbro satt och lärde sig hur det fungerade och Barbro hade köpt sig en ny telefon så mormor skulle nu visa hur det fungerade.  Så härligt! 😊 blev så glad av en lite pratstund. Längtar till jul då ja får träffa alla. 

När Conny vaknade till och jag tog ut saker ur kylen så sa han till mig att det är något som luktar i kylen och har gjort ett tag. 

Som kvinna tänker man då, jaha jag kollar vad det är och slänger det. Medan han förmodligen bara kännt lukten och inte tänkt mer på det. Så Jag tar ut majsen och ber han lukta på den och det var den.... Jag låtsas gå och slänga den men istället ställer jag den 20
Cm ifrån honom så han känner doften fortfarande. Haha.. Och där låg han i den stinkande doften. Och efter 20-30
Min börjar jag skratta... Och han inser då att majsen står precis vid hans huvud ! High five till mig för ett lyckat skämt😊 så
Conny kallas numera majskolven!

Gjorde även tacopaj häromdagen - yummmmy! Den som kom på tacos och alla dess rätter är en riktigt superstar. Inget slår en härlig tv-kväll med tacos.