Helt sjuk.. om två dagar ska jag åka till playa del ingles med camilla och felicia.. :) hur kul som helst. guuud så sköönt.  ska bli skönt med lite värme,


Idag ska jag mysa med syster och mamma hela dagen, o lilla elton med då. :) får se vad som hittas på.. ska iallfall hålla syster sällskap när inte david är hemma o sover jämte henne i sängen.. =)   o jag är såååå avundsjuk på conniiiis, som ska på idool imorn, hur kul som helst!  glad för din skull siss, :) hihi.

Nehe, nu måste jag ta tag i mitt pluggandet som måste vara klart innan imorn, och jag måste ju packa och fixa allt inför lördag.. :) woho!
.. tills vi åker utomlands.. woho! ska bli skönt att komma bort till varmare breddgrader. 

Idag har jag haft en otroligt jobbig dag som david skulle ha sagt.. jag har nämligen bara haft en lektion mellan 8-9.30.. hehe.. så skönt, har hunnit med en hel denna dag, har till och med pluggat matte inför morgondagens matteprov.. håll alla era tummar imorn att jag klarar det,. är osäker.. men bara att göra sitt bästa. 

IMORN - första studentfesten med halloweenteeemmaa..  ska bli så grymt kul att fira in höstlovet med underbara vänner.. imorn är jag batwoman. ;) hihi

Fredag - blir en lung dag, med idoool som dagens höjdpunkt! 
Lördag - Jobba .7.30 -19.00...
Söndag - avslutningsmiddag med fotbollen, -

SEN.. Hemfärd för ett välförtjänt looov.. :) sköönt, ska bara njuta och umgås mycket med min favoritkille, toooni. hihi.. :) och massor med familjen och träffa vännerna ska jag med hinna med. helt perfekt ska det bli.. 


Måndag morgon.. alltid lika jobigt att stiga upp ur sängen och veta att man har en hel veckan med massor att göra.. puh.. men sen är jag ledig i två veckor!! först höstlov o sen en vecka på gran canaria. :)

Helgen har varit underbar, har umgått med hela familjen inprincip hela tiden och jag tycker om det sååå mycket.. :) har alltid lika kul o mysigt med dom.   I lördags så var det dop för lilla Elton, han var så duktig i kyrkan och hela dagen blev lyckad. kyrkan var himla fint o vackert :)  Jag har träffat farmor o farfar och pratat med dom om hur de haft de i Usa och jag har träffat mormor o morfar och sagt hej då, nu när de ska flytta till cyper på vinterhalvåret.. tänk om man hade det så bra. :)  har träffa massor vänner o släkt med. alltid lika kul att träffa dom. :)

Glömde nästan det viktigtaste, - JAG HAR KÖRT ENORMT MYCKET BIL.  ;)  känslan av att säga till mamma o pappa, - jag tar bilen och åker och handlar det är otrolig.

Nehe, nu väntar rehabsträning i en o en halv timme.. woho.. 

12 dagar kvar!