Landade, tog en taxi till IKEA och åt köttbulle lunch innan jag spatserade runt och låtsades att jag var i Sverige för ett par timmar. Shoppade lite till mina vänner, men inget till oss förutom en Ikea bag för packning inför flytten... Och självklart fyllde jag upp väskan med lite svensk mat och godis! Önskar så att jag Bode i ett land där man hade nära till ett IKEA, tänk så mycket lättare inredning i hemmet skulle bli då!

Sitter på flygplatsen och väntar på att få boarda. Dags för en sista visa run trip från bali. Den här gången är dock annorlunda då jag ska sova en natt på hotell. Så när jag landar runt 12 tiden ska jag ta mig till IKEA, närmsta jag kommer hem på ett tag!
Sen till hotellet och slappa där. Innan jag åker hem imorgon igen.

Varför är asiatiska personer så mycket högljuddare på flygplatser än resten av världen? Sitter nu vid min gate, är ganska tidig och planet innan vid samma gate är asiatisk, går förmodligen till Kina eller Korea eller något åt det hållet och det är som om jag sitter på en fullsatt fotbollsstadium. Häftigt - eller en aning öronbedövande.

17 Dagar till jag får krama om Conny igen. Längtar så att han ska hålla om mig och vi ska starta vårat nya filipino liv tillsammans.

Men just nu har han precis landat på nya Zeeland! Så häftigt - hoppas han får uppleva landet lite med och inte jobbar ihjäl sig 😊

Ja nu är det nedförsbacken kvar till Conny kommer hem till mig igen här på Bali. Jag längtar enormt mycket och behöver hans närvaro. 3 veckor to Go! Det fixar jag. Innan dess så ska jag hinna med en resa till Singapore ( visa run ) , ska sova en natt på hotell och hinna besök Ikea under dagen! Här ska det äta "svensk" mat. Önskar dock de hade haft typ kroppkakor, eller falukorv eller en flötig kebab pizza!
Sen ska jag hinna med att fylla 25 år! Är lite skeptiskt till min födelsedag. Har längtat otroligt mycket till den och födelesdagar är speciella för mig, men med familjen på andra sidan jorden och sambon i nya zealand så har jag tagit bort mina förväntningar på dagen. Jag har fortfarande min härliga Bali familj här
Som jag hoppas kunna ha en fantastisk dag tillsammans med.

Efter födelsedagen är det bara 12 dagar kvar tills Conny kommer till Bali och 17 dagar tills vi flyttar till Filipinerna.

Tills dess ett helt hus som måste säljas av och ett helt liv som ska packas ner i väskor!


Trevlig söndag!