( skulle pupbliceras för 3 veckor sedan)


Sri lanka över jul och nyår var alldeles underbart! Positivt överraskad av detta land faktiskt, bättre än vad jag förväntat mig. Renare , bättre infrastruktur, trevliga människor , god mat och mycket att göra och uppleva!  Åk hit om ni får möjligheten

Sri lankas höjdpunkter :

Att få dela det med mamma pappa och Amanda. 

Haileys första jul,

Jag fick en fantastiskt julklapp, Jag sa JA till mannen i mitt liv .

Safari och camping

Blåvalsafari 

Sol och bad

Har säkert glömt något,  men Allt som allt så var det helt klart en fantastisk resa. Många fina minnen tillsammans med en stor del av min familj. 🙂 vi saknade såklart storasyster Cornelia med familj men ibland får man göra resor åt olika håll. 


Av min bästa fina vän som jag saknar där hemma i Vimmerby! 


Ja just det - bloggen kanske behöver uppdateras. Det var månaders sen...  vet knappt om det är någon som läser och gillar det, men om Hanna läser så ska jag skriva för henne  iallafall😊

Årets första månad är snart slut! Det går s fort tiden - ännu snabbare med en liten skrutt som växer och hittar på nya saker varje dag. 

Nu kryper hon omkring överallt - vilken pappa Conny fick smaka på när han går in på toaletten och inte stänger till dörren helt stängd. Då kommer det en liten tös efter och öppnar den😊 fick mig ett gott skratt då jag satt i soffan och såg att Hailey satte fart. 


Annars ser dagarna ut som dom gör här borta, vi går på lekklasser och vi har äntligen hittat en dansk tjej med ett barn så Viola hennes dotter och Hailey ”leker” med varandra.  

Jag pluggar, kämpar på med det imellan laga mat, leka med barn och ja allt det där andra man gör som mamma. 


Tummen upp för pappas köttfärssås