when you lonely..       

En veckas träning avslutad. blir ingen träning för mig tors,fre, ska bege mig hemåt och gå en bilkurs. Så akta er snart är det trafikfara på vägarna, & om ni känner något som luktar bränt, var inte rädda, det är bara jag som brummar fram ;) haha..


En vanlig onsdag kan tyckas, men en speciell dag för internatets alla treor, som ska bege sig mot studentfest snart, en glatt liv och utklädda tjejer.   vilken gäng,  hur ska vi klara oss utan er? :)     tjo och stim och skratt.

Jag sitter nu och känner mig liiiiiten ,  liiiitenliiiitenliiiiten :) fast jag är ju deras filleliten så , haha..

Ne, nu ska jag ladda för några dagars skrivande.  har en hel hög med arbeten som felicia nte börjat med har inte orken att ta tag i allt. vet inte vad sm hänt med mig. något fel, men snart kommer väl det igång.

ses imorn VBY.                   

/ Fillls. 

där står tiden stilla..  mellan pärmarma är allting som förut och varenda gång vi bläddrar ibland minnen,

kan vi le och säga tänk så man såg ut.   - och det är minst sagt vad jag kan säga. Som bebbis var jag en liten knubbsäl med långt svarthår och kinesögon. och i sjuan hade jag LUGG, aldrig mer. :)


Kanske dags att uppdatera här, har ju sagt jag ska bli bättre, men det är så himla mycket med skolan och fotbollen så när det finns lite tid över lägger man sig gärna ner i sängen och sluter ögonen för att samla lite energi.


Ja, nu är försäsongen igång iallafall.. det känns i kroppen, igår var det tisdag och löpning stod på schemat.  igår blev det 70 x 20, körde 30 gånger, kände mig som att jag vägde minst 10 kg mer än jag väger. men men, ikväll är det bara fotboll i en och en halv timma,. veckans höjdpunkt.  det gör felicia glad.

I helgen var det till att stanna i växjö,´på fredagen spelade vi skol sm med skolan. det gick helt okej för min del, & det bästa vara att vi slog Malmö Procivitas.    På kvällen och hela lördagen var det Ldb cup i tipshallen. och kan det vara annat är stort att SOFIA som skrivit på för umeå ik gör sin första match med marta,östeberg, ljungberg och alla de andra stjärnorna i världens bästa damklubb. Det är hon värd. grym! :)

Jull och saris var även i växjö för att hälsa på sina tre vänner. :)  på fredag kvällen myste vi hos kim, med varm choklad och grädde, till gitarr och sång. mycket mysigt. fick 'även en fin liten present av min två underbara vänner.
Lördagen spenderades på stan med lite mat, sen var det dags för dessa töser att bege sig hemåt.  hoppas vi kan göra om detta, var superkul och mysigt.

Denna vecka började med måndag, en vanlig måndag, men skola, skolfotboll, hem äta, fotboll, och styrka. När jag kom hem, så satte sofia och jag igång med att baka små negerbollar. :) jag åt mat medan HON gjorde degen.  haha.. efter att hon rullat ca tio bollar så skulle jag ta en och smaka. och kan välsäga att det smakade som du har en margarin klick blandat med kakao. haha.  och så frågar jag sofia vad hon tycker, då har hon inte smakat. haha.. Tok, och så prövade vi att lägga i lite av varje till för att få de bättre,men tillslut frågar jag sofia om hon verkligen har tagit i sockret, haha.. och då brast det ut i skratt vill jag lova. :) hahaha..  men sen blev dom riktigt goda.  tilldetta drack vi varmchoklad.Ne, nu är sovmorgonen slut, och det är dags att klä på sig fotbollskläder och ge sig iväg mot värensvallen.

ska försöka hålla uppdateringer här nu, haha..

/ F.


som en gummiboll går veckorna, redan gått två veckor med skola & träning.  tiden går så otroligt fort, snart är jag ju till och med stor. :)  

händer väl inget speciellt här i växjö, det knallar på och dagarna ser ungefär ut såhär,
-vaknar, slår på tv och på med mjukiskläder. går till frukosten.
-går i skolan, om dagen är rätt infinns fotboll på schemat,
-kommer hem 2-3
-lagar mat, äter
-sitter med lite arbeten, och lite smått och gott
-träning
-hemkomst
-äta
-sova.

och så håller dagarna på :) 

igår körde vi styrka, och felicia börjar att få armmuskler för första gången i sitt liv.  agne tränade oss, han som tränar carolina klüft.  Han var grymt bra. 
Idag kommer det jag fruktar efter.. löpningen. eller FYSEN. 2min intervall x 20!!!   för att efter det vara död och helt slut på energi.   meeen, MEN man får helg och två dagars ledighet efter denna prestation.

Imorn blir det hemfärd, då ska vi fira farmor som fyller år. träffa familjen,och kanske att någon vän håller hus hemma så man kan träffas. hehe..

nu höll jag på avsluta innan att tala om det betyg jag är som stoltast över, & det är VG på en engeska uppsats,  är så himla glad. känns ändå som jag är rätt okej då. medan de som är bättre på engelska fick sämre.  Det förgyllde min dag.  :)


Saknar min systrar, / F.