Fredsgslunchen åt jag och Hailey med Pernilla som var uppe en sväng för ett möte. Så kul att ses även om det bara blev en timme. Full med energi och humöret på topp så gick vi hem och nu har Hailey ätit och sover och jag ska sätta mig och plugga. Makro och mikro miljöer står på schemat. 


Pappan i huset är på massage och sen gym och jag och Hailey ska snart ge oss ut en sväng. Är så skönt väder ute när det duggar lite och luften är "lite" frisk.  Sen blir det bort till ayala för lite shopping, behöver komma ut lite grann!  


Fredag idag och nu när vi är en liten familj så ska traditioner hållas eller hur. Det tycker i allafall den här tradtionsälskande kvinnan. Så fredag och då innebär det fredagsmys!


Conny jobbar bara halvdag idag då han hade medlemsmöte igår på kvällen. Så blir en långhelg! Jag måste dock studera lite då jag ligger lite efter. Inte lätt med vakna nätter som resulterar i trött mamma och när Hailey väl sover så blir det antingen att få i sig något att äta, duscha eller plocka undan i huset. Men andra kursen ska klaras av den med. Nu kör vi - full fart fram till och med slutet av maj och sen tar jag sommarlov!

Förresten - har glömt att tala om att jag klarade av den första kursen som var Företagsekonomi - organisation. Är väldigt glad att jag lyckades då det var lite körigt i slutet med att Hailey kom ut lite tidigare än vi tänkt och att uppsatsen och sluttentamen var i samma veva. Men jag klarade det! Det går om man bara vill. 

Trevlig fredag!

3 veckor 6 dagar gammal idag! Det där gamla uttrycket "ta vara på tiden för det går snabbt" stämmer verkligen. Dagarna med Hailey bara springer iväg. Hinner knappt med mig själv ibland då prio 1 är min lilla prinsessa. 


Kan knappt förstå att jag ungefär nu för 3 veckor och 6 dagar sedan åkte in till förlossningen för en kontroll ( som jag gjorde varje dag senaste tiden) men att jag just denna dag skulle få höra: du kommer att få träffa eran lilla flicka idag! Vilken konstig känsla men ändå så otroligt fint. Det pirrade i hela mig och när jag äntligen fick prata med Conny så var det lite overkligt att vi snart skullle bli föräldrar och det finaste vi sett skulle komma till världen. 

Livet rullar på och dagarna springer fram. 
Det är när man har en nyfödd liten bebis som det är okej och normalt att faktiskt borsta tänderna på eftermiddagen istället för på morgonen. Ha ha.

Hailey är för det mest en snäll liten bebis som skriker när det är dags för mat eller blöjbyte. Det där med blöjbyten, hur mycket kan en sån liten människa bajsa egentligen. Tacksam för att det inte är åt andra hållet dock, utan att det faktiskt fungerar. 

Hon har haft lite svårt att komma till ro när hon är trött de senaste dagarna och hon börjar bli mer med i matchen så att säga. Det första skrattet har vi fått se och ett litet ljud till som lät som när man skrattar gjorde det hela ännu bättre.