Igår hade vi en lugn och skön julafton bara vi. En vän kom över på eftermiddagen och åt och spelade lite spel med oss. En annorlunda jul men faktiskt helt fantastisk iallafall. Att få bara rå om varandra och längta efter vårat lilla mirakel i magen. Sista julen som bara vi - en speciell känsla.

Dagen började med gröt, lussebulle och varm choklad och två avsnitt av julkalendern. Sen började matstyret - Jansson, revben, prinskorv och köttbullarna skulle göras. Skinkan var färdig, och ostkakan upptagen.

Sen gjorde vi oss julfina och spelade kort innan det var dags för sen jullunch! Gud så gott det blev! Vi åt och åt och spelade lite mer spel innan mörkret la sig och vi åt frödinge ostkaka!

Kvällen spenderade vi bara vi, med tända ljus och sista avsnittet av selmas julsaga! En riktig mysig julkalender om ni frågar mig.

Julafton 2016 -❤️ god jul till er kära vänner och familj. Hoppas att ni alla hade en mysig dag tillsammans med nära och kära.

Imorgon är det julafton, eller snarare om ca 1 h är det julafton. Idag har vi gjort kroppkakor för första gången i våra liv, häftigt att göra och lära sig att göra nya saker! Receptet levererades via Skype och mormor Bizze! Tusen tack för hjälpen - det hade inte gått utan dig.

God natt! Imorgon är en av de bästa dagarna på året, och den ska jag fira med Conny och vår mini i magen.

Kroppkakor blev det och goda för att vara första gången blev dom också, nästa gång blir det lite mer fläsk i då det är så smarrigt!

Då har jag en perfekt sak för dig att göra! Baka egna bounty, så himla goda och så himla enkla att göra. Smakar som min favoritchoklad där hemma - CoCo!


3 dl kokos
2 dl kondenserad mjölk
3 msk florsocker
Blanda och rulla till bollar och ställ på bakplåtspapper
Ställ i kylen så de blir kalla

Smält 200gr choklad över ett vattenbad och doppa bollarna i det och strö på lite kokos på toppen. Låt sen kallna!

Redo att ätas. Mums!