GOD JUL önskar jag till alla mina nära och kära. ♥

ät en köttbulle eller två för mig med idag, när jag slutar jobbet så ska jag skypa med familjen.. nu sitter jag på balkongen, solen skiner. har precis vaknat till och fick en liten julklapp på morgonkvisten av en mycket fin person. sen har jag ätit en liten lyxfrukost med flickorna på balkongen, tända ljus och julkalendern, muffins, rostat bröd och lite pepparkaka. nu ska jag börja göra mig iordning, idag ska jag på 5 islandsturen, åka runt med speedboat till 5 olika öar här i thailand. Blir nog bra, hemma tidigt iaf. då ska vi ha julklappsspel! ser jag fram emot :) lite julstämmning iaf. sen på kvällen blir det bbq med mycket härligt folk! en annorlunda julafton för min del.
har jag varit och dykt tre dyk på phiphi! dykt med två ryskar och en engelskaman. checkdive, så vi gjorde lite quiz och sen skills när vi kom i vattnet. det gick jättebra och de var jätteduktiga, så det blev tre bra dyk! sammanfattningsvis kan man säga att vi såg FISK, DELFIN, HAJ och SKÖLDPADDA. :) bra dag! saknades bara manta och och valhaj :)
Jag har en sån enorm hemlängtan, speciellt nu vid jul.. imorn är det julafton och här sitter jag på andra sidan jorden när familjen är tillsammans och har tradionell jul. tända ljus, bastubad med snörullning, pratstunder, kalle anka, paket, brasa, familjen, julen är en så himla mysig tradition så vill nästan bara att julen ska vara över..
jag hade inget hellre velat vara hemma nu! när julen är över tror jag det blir bättre, för då är det skönt o vara här. har mina underbara vänner här och jobbet är kanon. men ibland kommer hemlängtan och speciellt i tider som dessa.
Ha en fin kväll!
klockan nio igårkväll blev det ändrat! jag skulle med på ännu en superday! så idag har jag varit på superday, vrakdyk, shark point, och anemon reef! sikten var väl inte den bästa, men två bra dykare, såg massor med roliga saker.  när vi simmade på anemon reef så svänger jag om hörnet och tittar upp och då kommer en 2, 5 meters haj simmandes mitt framför näsan på mig. då fick jag lite hjärtklappning! riktigt häftigt :)  och för er som inte gillar denna stora, coola fisk, måste ändra uppfattning. dom är så fina i vattnet. och desstutom är dom snälla här så inget att vara rädd för :)
Kom precis hem, har varit i shoppen och lämnat in boatchiefpapprena, har duschat och nu ska jag snart åka och äta. idag blir det luck yim, då ska jag äta schnitzel och pommes! :) det är jag värd idag. ingen mer ris och kyckling idag!
ser du fisken?


dags för mat!