SÅ underbart, avklarat näst sista veckan innan lovet nu, ännu skönare är att jag precis gjrot klarat våran miljödebatt.. jag var rusikgt nervös, men eftersom att  vår klass är så bra så var det hur bra som helst :)

Har proppat i mig några små mackor nu innan snabbhet och spänst tränignen väntar,.  :) efter den är det mys med camille och person, fina människor ♥

Ser fram emot lördagen då det är lagfessst, och inkilning.. en annan får bli inkilnad igen eftersom jag råkade på att få halsfluss sist,.  typiskt, men det ska bli en hejdundrande dansande, öster dam :) kanon!


camilla idag får vi äta godis! =) camilla idag SKA vi äta godis! =) - idag får morötterna stå åt sidan.


träning om en halvtimme, bäst att göra sig iordning.

Let´s dance final ikväll,  
sitter i ett mörkt rum med tjugo tända små ljus överallt. MYS!  Träningen bestod av styrka först, och därefter löpning, intervall. Skööönt att försäsongen snart börjar lida mot sitt slut, nu har jag fått nog av att springa och springa. :) Tro det eller ej.
Idag har varit en skitdaaag, usch.. allt har varit fel, men det gäller att se det positva imorn börjar en ny dag av mitt forsatta liv :) Vilket innebär att den ska vara bra!  har faktisk ingen lektion imorn, ska bara gå och se på treornas cabarén kl,14.00 . sen ledig, plus ingen träning, vilken fantastisk dag!

Hörde att Jossan och  Thomas fått en liten pojk med, och hilda som bli en storasyster, :) grattis till er!  Vill att tiden ska gå snabbt så jag får sommar och så att min i nuläget tjockis till syster ska bli mamma, och jag och mamoo blir stolta mostrar. 


"I sitt perfekta hem. i sin perfekta värld..  och hon är vacker när hon ler, ja hon är vacker när hon ler.
men det finns ingen i världen som vet , för lögner som är bra dom är en hemlighet"

Godnatt
Match idag, mot vittsjö.. fick väl spela tjugofem minuter, som högerback.. :) kanske är som den gamla lunkentussen säger att det är min position, eftersom han alltid ska ha rätta så! :)  har fått mycket positivt.. så är nöjd. trots att man alltid ser det som är negativt istället för det positiva,  bort med dom tankarna nu! Full fart framåt,

god natt