God jul
&
Gott nytt år
Önskar vi i Thailand 

 Våran jul såg ut som det brukar här i Thailand, det vill säga att vi jobba kl 7.00 , med tomteluvor och röda tröjor. Vi firade Dock den 23 med uppesittarkväll med knäck, lussebullar pepparkakor och julskumtomtar. Och såklart trevliga härliga vänner. 

Snart är det nyår. Vi ska äta finmiddag med fina vänner och sen se 12 slaget innan det blir hemåt för jobb dagen efter. :)Ps.. Lägg märke till den mysiga brasan i bakgrunden! :) 

Denna tid på året är det som mest stressigt här. Det märkte jag igår på min lediga dag när jag var helt slut och bara låg i soffan hela dagen. 106 dagar kvar


Tack tack tack. 
Jag älskar paket.
Känslan av att inte veta vad det är.
Öppna det.
Det bästa som finns. 

tack mamma och familjen!
Jag älskar er. 


Hade inget hellre velat än att vara hemma hos min familj just nu, myst i all den julstämning som är. Bara njuta och vara i deras sällskap. Snart...
Första klass bio stod på schemat igår.  Vi hyrde en minibuss 13 personer från kon tiki, halv 6 åkte vi och först spenderade vi lite tid i central festival vilket är ett stort köpcenter med lyxbio på toppen :) 

Så skönt att komma ur sin lilla dykbubbla och faktiskt få känns sig som en normal människa igen :)!!  Vi åt lite mat, lite efterrätt och jag hittade Marabou choklad!!

Sen var det dags för bion, 1 h innan så har man första klass mingel, finns kakor frukt, drinkar , kaffe, choklad och allt du kan tänka dig. :) sen bio är helt otroligt skön. Vi som par tog en två sittssoffa med fot/ben stöd, fällbara och justerbara stolar , täcken och så får man. Popcorn och önskad läsk serverad.   Allt detta för 150 sv kr! :) där ligger Sverige i lä, men sin små säten, vi såg iaf the hobbit! Bra, nu längtar jag till trean.