Imorgon är det dags för operation av mitt vänstra knä.. Den känsla jag upplevde förra gången när jag vaknade upp från narkosen ville jag aldrig uppleva igen,.. men imorn kommer jag få uppleva den igen.. uschfyblä.. har aldrig tidigare känt mig såborta o så hjälplös när man ligger där.. förhoppningsvis är det som syster säger att jag kommer veta hur det käns sen förra gången och förhoppningsvis få ett mildare uppvaknande..

Jag tänker inte ens.. Jag vill inte tänka på morgondagen o dagarna efter det.. om man inte tänker så löser det sig..


nervös är bara förnamnet.. keep your fingers crossed..


idag hade jag morgonpasset för lilla elton. :) älskar det. kl .05.30 gick jag ner för han gnydde lite och hämtade upp han till min stora säng. :) där sov vi vidare till klockan var 8 då en liten plutt mornade till och vaknade upp för en ny dag :)  mosters guldklimp ♥

Efter lite välling och påklädnad begav sig nästan hela familjen lindgren ut på en morgonpromenad :) Hälsade på borta hos familjen bertilsson som har varit österrike o åkt skidor :) Sedan har jag hjälpt min kära syster att vara på sopstationen och pantstationen. :) och nu sitter jag o tittar på film :)

snart är det dags för tacogratäng o trevligt sällskap. älskar hemmakväller med familjen.

o precis nu kom tonimoni till moster för att leka :) så ingen tid att sitta här mer... 

rubriken är skriven av min kära syster... hon är alldeles för rolig hon :)

har helt enkelt inte haft lust till att blogg.. det har funnits andra saker som har känts viktigare i dessa tider.

Jag har iaf hunnit med en hel del sen sist jag skrev.

Jag har varit i ENGLAND!  En resa som kunde blivit hur som helst, men som blev helt fantastiskt.
Skulle kunna skriva en hel uppsats om resan och allt vi hann med, med tar och samarfattar det i ord och bilder istället.

Lokalfest med deras vänner, åka "rallybil", wii-spelande, tittat på fotboll, south hampton, fest på södra englands största nattclub, hotellrum, ikea - svenska köttbullar, resturang, bowling,biljard, airhockey, kullen med utsikt över hela staden, LONDON - besökte de flesta platser, fick se paradbyte för buckingham palace, picknick i green park, Pokerspelande i Midhurst, puben, fotoautomat, spa, flygplatser, svenska ord, mys, skratt, härliga människor, upplevelse o ett härligt land, HELT ENKELT EN FANTASTISK RESA!

Vi har varit på studentmiddag med alla treor. studenten närmar sig med stormsteg och jag kan inte förstå att det är sant att det är min tur att ta studenten.. :)  ser fram emot dagen, men samtidigt inte. vill ju inte skiljas från alla fin vänner, men samtidigt är det nu jag ska bege mig ut i världen och upptäcka! det ser jag dock fram emot! :)


Fredagen spenderade jag med corre och pelle i hovmantorp, där vi lagade mat, åt onyttigheter och såg på tv, vilken härlig kväll. :) myspys.   Lördagen sedan jobbade jag fram till 19 innan jag styrde bilen hemåt mot vimmerby för en veckas lov. :) härligt.  När jag anlände hem till huset igår var det bäcksvart och jag blev rädd.. men det var bara earth hour hemma på almgränden. :) mat o trevligt sällskap. kanon.Bilder kommer senare!