Fyll veckan med härligheter. Jag ska njuta av allt som har med julen att göra innan vi på tisdag nästa vecka åker till Sri lanka och möter upp mamma pappa och Amanda!  Längtar så.


Dagen började med mysfrukost med nybakat bröd ala Felicia. Smarrigt! Dagarna lunkar på.. och vi gör inte mycket mellan varven. Det lagas mat och slappas i soffan här i vår lägenhet. Hailey sover nu sin eftermiddagslur och jag passar på att vila i soffan jag med. Conny ligger utslagen i soffan och vi hoppas att det snart vänder och han kan få lite energi tillbaka. Igår tänkte jag - jag går och lägger mig tidigt så jag får sova lite innan Hailey vaknar upp på natten. Går in vid halv 8. Och tvi fick jag, han väl sova kanske 10 min.. sövde om Hailey 3 gånger inom loppet av två timmar. När ska detta vända? Om det nu är tänder/förkylning eller vad det än är. Nu behöver jag ha lite sömn. Kämpa kämpa!   

Tidig uppstigning vid 5.30 imorse, började dagen med en liten frukost. Sen har jag och Hailey varit och tittat lite i köpcentret innan det blev för mycket folk. Nu har vi precis ätit flygande Jakob til lunch och resten av dagen blir det nog att hålla till i soffan. 


God morgon Sverige och en fin söndag till er alla.

Hailey sover i sin säng och Conny sussar sött och djupt i soffan bredvid. Blir lugna dagar för oss framöver. Conny har dengue feber och har varit dålig sen 1 dec. Nu är han bara väldigt svag och orkeslös. Stackaren! 


Idag fick Hailey prova brunsås och potatis, och oj vad hon åt smaskade.  Tummen upp!

Någon mamma där ute som sitter på bra tips om hur man får barnet att sova genom natten! Hade varit väldigt skönt att få sova utan 5-7 uppvak vissa nätter. Puh! Trött mamma.  

Nu ska jag baka brysselkex - och denna gången ska jag sätta in dom i ugnen innan jag serverar dom. Ja ni läste rätt - förra gången så gräddade jag dom inte i ugnen... mormor sa ju aldrig det 😊 haha! 

Man lär så länge man lever! 

Trevlig lördag.