Igår kom vi äntligen till vattenparken, och vilken park. Riktig roliga saker för både vuxna och barn, vet precis vart vi ska tillbringa en heldag när mina syskonbarn kommer på besök någon gång i framtiden. 😊 
Inga bilder inifrån då vi lämnade alla saker i skåpet. Men kolla på youtube på waterboom in kuta Bali. :) 

Sen kom vi hem och bestämde oss för att kolla hus. Och det kändes bra redan när vi åkte dit.  Två riktigt bra hus. Ett helt nybyggt. Två våningar. Balkong, kök , allt.  Det enda var att det kanske var för stort för vår lilla familj. Så vi kollade på hans andra hus som det fortfarande bor några i. Så bara utifrån. Mindre hus. Uteplats. 2 år den det byggdes. Såg bra ut. Lagom för två personer. En skillnad om året på 23 miljoner så känns som vi inte behöver större. 

Hus 1: 50 miljoner per år = 28 500kr
Hus 2: 27 miljoner. Per år= 14 500 kr

Funderingarna går fram och tillbaka. 

Idag, nu, ska jag påbörja min Idc staff instruktörskurs. Ska bli spännande. Är lite spänd och nervös på ett bra sätt. 


Jag hittade något i poolen
här på bali så har vi vaknat tre dagar och det har varit regnskurar från och till. vilket har lett till och leder till även idag att vi inte åker till den stora vattenparken. Jag ser så mycket fram emot att åka dit då det ska var riktigt bra, men är väl inte direkt jättekul att springa runt i ösregn. 
 
så, idag får vi hitta på någonting annat. Jag har idag skrivit mina examer på frmiddagen för min kommande kurs. Conny tvingade mig att göra de idag, då han tycker jag kan dom. och bra gick det. hade 138 rätt av totalt 140. varav ett var ett slarvfel.  så jag är nöjd. gjort och nu behver jag inte göra det igen. 
 
Om conny ska fortsätta med sin kurs i poolen idag så kommer jag att tillbringa min tid med att fortsätta mitt lilla jobb här borta. Är mycket att göra. men kommer göra det mesta efter jag är klar med min kurs i slutet av juli. 
 
 
 
 
simma lungt!
 
 
Idag skulle vi åkt till waterboom... men efter vår daglig löptur på 3,7 km kom regnet och vädret blev inte så bra. vilket innebär att vi planerade om i vår agenda. Istället tog vi en taxi till en marknad. det var den ÄCKLIGASTE marknad jag någonsin varit på . kan inte förklara i ord hur det var. trångt. alla världens lukter, svett,dött djur, ej välskött djur, kryddor, mm. så vi åkte därifrån efter kanske 20 min! det räckte för mig, och jag behöver aldrig åka tillbaka. Conny blev besviken då han inte hittade en papegoja att köpa.jag är mer lättad! inga mer djur till denna duo.

Sen åkte vi in till Kuta. lite större, turistvänligare stad. åt på burger king, sen tittade vi på den nya x-man. fick mina popcorn så blev jag nöjd.

efter bion åkte vi till en märkesoutlet, med lite badshorts rashguards, med mera. hittade en rashguard som jag köpte. men hittade ingen tjockare som jag kan ha i poolen. men jag letar vidare. :) conny köpte ett par badshorts efter rekomendationer från sin flickvän.


Nu spelare vi Geni, och jag briljerar inte som vanligt..

snart blir det sängdags. ny dag nya möjligheter.