min lediga dag för veckan inföll idag, känner mig ganska utvilad och denna ledighet känns inte så jätte välbehövlig men fortfarande är jag ledig och får göra precis vad jag vill :)

får se vad dagen leder mig/oss till, en sak är säker, vi behöver åka med katten till veterinären för en koll, hon har fått något konstig sår som inte försvinner.

Trevlig torsdag!
nu har det snart gått hälften av min första jobbvecka, har väl varit en ganska lugn vecka. ingen båt kan gå ut pga stora vågor och dåligt väder. så vi sitter och pysslar med saker som ska bli färdiga till högsäsongen tittar in! :)

Connys bror och fru har precis anlänt. nu är han glad :) vet inte vad kvällen bjuder på, förmodligen mat och trevligt sällskap.

Bjuder på en solig bild från två år sedan på maya bay med min chef, malene :) det är så våra arbetsdagar brukar se ut. :)

Här kommer lite bilder, en soldnegång, på en fiskvarm och på rundtur i ao nang, nybakta bullar ala felicia.. ENJOY ps..syster, här har ni några bilder från ao nang stranden och ao nang. :)