Har varit med under Andreas open water kurs! Så himla kul. Älskar när vänner från hemtrakterna kommer hit och gör kurs är så himla kul. Har varit två härliga dagar i poolen och klassrummet och idag åkte vi ut i havet. Havet som inte visade sig från sin bästa sida tyvärr..  Strömt som bara den, riktigt dålig sikt och skitigt vatten. Men det stoppar inte två smålänningar, man får se det från den positiva sida - det kan bara bli bättre!  På onsdag är det dags för de sista dyken och då hoppas vi på strålande förhållanden.
Silver course director
Conny Jeppson


Stort grattis till conny - som igår fick utmärkelsen som silver course director. 
Tydligen så har vi ingen hårfön hemma som jag trodde så när jag idag skulle torka håret så det inte är blött hela tiden så fick jag använda vår golv fläkt. . Tar lite längre tid, men det funkar! 

Efter en slapp morgon med god frukost och lite film är vi nu ute och kör en sväng. Kanske blir det gym eller tennis som blir eftermiddagens aktivitet. Conny fick en boll på
Handen igår när han var målvakt på fotbollen så han har ont i sin hand idag så blir nog mest troligt ingen tennis för oss. 


God morgon Svergige- Ha en fin dag