Idag har vi lämnat nycklarna. Kändes otroligt bra. Köpte även en väska att skicka mina dyksaker i till Bali. 

Sen har vi ätit middag med norska vänner och deras lilla söta Annie. Efter att ha lekt och busat med henne längtar jag ännu mer efter min lilla prins och prinsessa hemma i vby. Snart ska det busas och mysas.


Idag har vi varit vid poolen med. Jag dock lite längre eftersom jag har en väldigt rastlös pojkvän. Men han kom på ett tidsfördriv. Träna på att hålla andan och han lyckades hålla andan under vattnet i lite mer än 4 min. Imponerade :)Livet vid en poolKlockan är bara 7 men vi är redan vakna, gick och la oss väldigt tidigt och är fortfarande inne i jobbtider. Förhoppningsvis försvinner dom snart och vi kan sova längre och samla energi till vår Sverige semester.  Om 14 dagar åker vi hemåt till våra nära och kära. 

Tills dess ska vi ligga vid poolen, umgås med folk vi tycker om, äta gott och njuta   Av att inte göra någonting. Kommer nog bli två rastlösa själar här i huset om sådär två dagar... :)

Jag älskar känslan av att inte behöva känna stress över vad man gör imorgon. Att kl 21 få veta vad man gör dagen efter utan jag kan faktiskt planera min dag. Helt fantastiskt känns det. 


Är lite smått avundsjuk dock på mina systrar som gör new york osäkert just nu! Får bli en annan gång. Hoppas. Ni njuter av varje dag. :)


Länge sen sist, men har haft fullt upp i två veckor. Conny har varit iväg och nu gjort klart sin kurs och kan nu titulera sig som Course director. Så nu kan han utbilda instruktörer. Stolt över han som nu uppfyllt en av hans drömmar. 

Jag då,. Jo jag har styrt med allting mellan himmel och jord och varit virrig som en höna. Har konstaterat att man samlar på sig otroligt mycket bara under 3år. Jag har sålt och flyttar och städar hela vårt hus. Har tagit mig runt 1,5 vecka att fixa klart allt och jag är så nöjd och stolt att jag fixat det. 

Före

Efter


Nu bor vi här på baan sawan resort. Eget litet hus precis bredvid poolen. Två sovrum, toalett, kök, vardagsrum och uteplats. :)


Ny huset men bilderna är lite röriga då jag precis lagt in alla kläder och skulle skicka till Conny för att visa :)


ÄNTLIGEN är han hemma och 15 dagars semester börjar nu!