ÄNTLIGEN! dags för fredagsmys :) veckan har flytit på bra. träning, skola o allt vad nu det innebär. Men nuu. äntligen helg igen. det är underbart. massor med kul att se fram emot.

Corre är på ingång till mig nu, så sitter o väntar på henne! ikväll blir det antingen en myskväll, eller så kör vi en utgång? ingenting bestämt än. vi får se vart kvällen slutar. Vi ska iaf upp till tipshallen o kolla match sen, herrarna skulle spela, så då passar vi på att kika lite. ett måste är något gott! :) så får väl bli en sväng förbi affären innan :) smarrigt ska va. Vad corre inte vet, är att det väntar en lite paket till henne på mitt rum. :) suprise!

Snart är vi kanske påväg till england, mars är det planerat och så. men fattas en oklarhet bara o sen bokar vi! :) känns helt underbart! träffa damien och david igen. ska bli trevligt men det ska även bli kul att uppleva england.

Igår skrev jag även ett brev o la i en del kort som jag tänkte jag att jag skulle skicka iväg idag! det är faktiskt roligt att skicka brev, sånt man inte gör så ofta. o den som får det blir glad :) det vet man ju själv, när det ligger ett brev i postfacket så hurrar man ju! :) hehe..

Nehe. om man skulle ta o göra sig lite fredagsfin. :)
Ha en trevligt fredag - för det ska jag

.

Jag vill ha SOMMAR, SOL o VÄRME!
Jag har blivit utmanad av syster att gör någon blogggrej (award)som tydligen går runt i bloggvärlden nu :) tänkte kunde passa på att göra min livs första sån, så här kommer för den som är intresserad kommer
sju onödiga faktapunkter om mig:


1. Jag föredrar iskalla bullar framför varma
2. Jag har varit en riktig buse på fotbollsplanen när jag var mindre.
3. Kan inte suga på glasspinnar, får rysningar bara jag tänker på det
4. Jag är kuddoman, sover helst med minst fem kuddar i sängen
5. Jag har svårt att slänga saker, kanske behöver dom någon gång?
6. Min garderob är knöckfull med kläder som ligger huller om buller.(camilla städar den ibland annars väldigt sällan)
7. hmm.. den sjunde.. får väl bli att jag nog är lite kär

Där är mina sju onödiga faktapunkter :) nu ska man tydligen utmana andra, och då uppmanar jag väl mina kära vänner i växjö att göra detta och även en o annan vän.. :) kanske kan få reda på något nytt om er.

Camilla
Angelica
Sandra
Felicia
Kajsa
Sara

Välkommna in i awardutmaningen :) haha..
solen skiner och det är rusikgt kallt ute..det är väl så det ska vara en vinter, skönt att man kan tända ljus i mörkret och bara mysa, det är vinterns höjdpunkt!   Tisdag idag,. inte mycket i skolan, så tänkte jag skulle skriva ett inlägg här. blir ju allt för sällan nu förtiden.

Nu är det nästanästan bestämt att vi ska åka! jag är så lycklig! om det nu blir av så kommer det blir en kanonresa som jag kommer gå och längta efter.. :)  lycklig- Ja!  i gotta feeling!

Ikväll ska jag löpa och styrketräna,. träligt men sånt som måste göras..


- look in my eyes, what did you see.. not just the color, look inside of me.
Jag tror det börjar hända saker!