i söndags hade jag och conny en ledig dag tillsammans :) vi steg upp rätt tidigt, åt frukost på artiht, ett jättegott frukostställe :) därefter åkte vi och hyrde en motorcykel.. conny verkligen älskar att köra dessa.. :) hans ögon lös som ett litet barns på julafton! överlycklig, jag däremot var lite skrajj att sitta där bak när det går så snabbt och vinden viner.. ;) men det gick bra!
vi begav oss ut på en liten upptäcksfärd som sagt, först var vi och tittade vid en sjö, sen tog vi en sväng till en nationalpark, där vattnet var kristallklart! verkligen vackert :) efter det styrde vi motorcykeln mot krabi för att hitta de heta källorna, men icke sa nicke, vi tog vattenfallet istället :) det var supermysigt, fick klättra  en bra bit för att komma upp högt och få en underbar utsikt. vi tog oss även ett dopp. supermysigt :) sen åkte vi vidare till cafe europa och åt lite middag, conny åt pölse och jag tog pyttipanna :) smarrigt!
sen åkte vi hem, lämnade av grejerna och begav oss mot stranden. avslutade en perfekt dag med att titta på solnedgången och mysa på stranden. :)
pärlan och connys ögon lyser!
nationalparken
vattenfallet
solnedgång
en underbar dag :)

Jag tycker om dig.
Kärlek.

 

Jag trodde aldrig att jag kunde tycka om någon såhär mycket.. första kvällen tillsammans med dig på stranden tiitandes ut på vattnet och höra vågornas brus.. du har fått mig att känna lycka, glädje och kärlek. Du får mig attmå bra och du får mig alltid att le och mig att känna att jag är världens lyckligaste flicka! Med dig är livet en dans på rosor. är så glad att jag har dig.


Igår var jag ute på snorkelbåten, sunset BBQ stod på programmet... dagen var inte så bra, kände mig lite krasslig saknades massor med grejer, fick grilla allt kött med bara händerna då de glömt flytta över sakerna till rätt båt.. men med trevligt sällskap och härliga kollegor löser det sig! petter och jag stod och grillade för fulla muggar, sjöng och drack läsk! FINT! efter vi var klara o gästerna vari full gång med att äta.. ser stina delfiner och ropar, alla kollar ut, och jaa, det ser ut som babydelfiner, men konstigt på något sett... Och dåååå... kommer den, den stora fenan! EN VALHAJ! vilken adrenalinkick, vilken lycka.... alla vi staff slet på oss fenor och mask och hoppade i och snorklade med denna stoooooora fisk! Den var ungefär 8-10 meter långt och hade cleanerfiskar som heter cobian som är 2 meter långa runt om sig, vilken upplevelse, kan ni tänka er och simma med en så stor fisk!!!!!
ÄR LYCKLIG, dessa fiskar är väldigt ovanliga och se, inte många som ser dom, woohoo!
JAG ÄLSKAR MITT JOBB! det är inte varje människa som har det här jobbet, får njuta av att vara på havet, dyka och snorkla med fiskar som denna! :)
Nu har jag alltså sett både VALHAJ och MANTA RAYS! :) det är häftigt. stora fiskar är mycket häftigare :)

jag älskar dykning!!