...thats why I love you.


Ledig Ledig Ledig. kan bara betyda en sak, jag njuter för fulla muggar av att inte ha några måsten, inga tider att passa, ingen stress, bara ett lugn!  idag vaknade jag vid halv åtta tiden, och kunde inte osmna om, så låg tyst som en mus och läste min bok samtidigt som min fina sambo sakta började vakna till liv. Morgonmys.  vi åkte och åt frukost och sen köpte vi mandlar.. för just i detta nu har jag precis tagit ut mina nygräddade semlebullar ur vår lilla ugn. mumsfillibabba :)

Nu ska jag bara lyckas med egengjord mandelmassa och sen spruta på grädde och sen äta dom..:) som jag har längtat efter en semla ända sedan alla la ut bilder på facebook om att de skulle äta semlor och visade bilder. och nu äntligen :)


Vet inte vad vi kommer göra idag, herr j är och tränar iaf. skönt för han, en annan agerar hemmafru.bildbevis på de vackra bullarna, kommer kanske senare, men hittar inte kameran så........ har vi haft inbrott nu igen?!?
eller är det jag som inte har ordning på mina saker,? tror mer på det sistnämda.Smaklig spis till mig

Ibland undrar jag hur jag hamnade här där jag är just nu... den där klassiska frågan när man tar studenten.. vad sla du göra!? hmmm... jag hade väl inget riktigt bra svar på den frågan, utan hade väl mer planer på att resa lite och kolla mig runt i världen, och maria tog med mig till ao nang och ledde mig in i dykvärlden.. och där fastnade jag visst.

Inte visste jag för ca 1,5 år sedan att jag skulle hyra min första riktiga lägenhet i thailand, att jag skulle jobba som dykinstruktör och varje dag få tillbringa dagen med ett leende på läpparna, att jag skulle få träffa så otrolgit mycket härligt folk, att jag skulle ha en vit katt som heter katten som springer runt och myser hemma hos oss, (!), att jag skulle träffa conny, min kärlek.  I made it all this way..♥


det är just nu, men dock längtar jag vääääldigt mycket till min semester då jag ska hem till sverige en tripp och ut och resa runt med conny, ska bli så underbart att komma hem och träffa alla, alldlees för långt borta ibland, och snart ska jag bli moster till ännu en guldklimp. lycka.


Nehe, nog pratat om det. igår satt jag i shopen och bokade in folk och sålde dykning. är faktiskt rätt skönt att jobba i shopen ibland, få lite omväxling med dykningen. alla gillar väl variation! :) slutade vid kl,20, och då åkte jag hem till min fina pojk som låg helt slut i soffan, men är det fredag så är det, så fredagsmys stod på schemat, vi drack varm choklad, åt mjuk pepparkaka och spelade thaidomino med vår kära granne martin :)  mysigt! idag har jag precis vaknat... ska snart börja jobba, ut på snorkelbåten idag och ha en underbar dag med annika och kine och 20 gäster. Kanske är en av de tjugo som vill testa på att dyka.
 vem vet?


IMORGON ÄR VI LEDIGA! YES YES YES.. det är det bästa med att jobba, att få vara ledig... önskar att vi kunde få vara ledig två dagar mer än en gång på en hel säsong, hade varit välbehövligt faktiskt. så man hinner slappna av löite och samla energi. :)


dags för jobb, hej hopp