På dansk mark och tog sedan bilen över till Sverige. Resan har gått bra, var dock en låååång 12 h 25 min direkt flyg från Bangkok till Köpenhamn. Pga oroligheter och stark motvind så blev resan en aning längre än vad det skulle. Men gilla läget och längta hem var det som gällde. 


Fram kom vi, och möttes av Connys bror och fru. Känns fantastiskt att vara hemma. Det är kallt och ruggit men all det mys och tända ljus och värme från alla härliga människor lyser upp!  

Här ligger vi nu vakna.... Conny sedan 03.00 och jag sedan 4.30 ...  Kan tro att vi har lite jetlag. Jag brukar aldrig ha det så,.. Jag skyller på att jag vaknade av Conny som skruvar och tittar på telefonen i sängen.  men men, snart dags att fånga dagen! Blir en Svenska riktgt god vanliga frukost! Så himla gott. 

Sen ska vi mest troligt köra till Connys mamma och hälsa på. 


Lämnar ett regnigt men varmt bali
17 kg julklappar! Hanteras varsamt TackNu kör vi!


Bara 12,5 h kvar! Snart i Sverige!


Hemma!! Kebabpizzan smakade juvligt😊
Dagen innan vi åkte hem så firade vi lilla julafton med våra engelska vänner. En dag i den svenska julens tecken.  Julmusik på hög nivå, - nystekta köttbullar, kakor och julgodis ( knäck och pepparkakor) gröt och glögg mm. Spännande och ovanligt för dom och vu fick en uppladdning inför den riktiga svenska julen. Och en dos av härliga vänners sällskap. 

Vi spelade Även julklappsspelet och riktigt kul var det. Och de tycker det var otroligt kul. Deras 4 åriga dotter grace  miner när någon stal paket från henne 😊
Man önskar bara det kunde vara lite svalare, denna extrema värmen är en pina.  Men skönt att komma ut iallafall. 

Balis högsta vulkan.  Där borta är Conny just nu, kommer hem imorgon igen. 

3 days to Go!