Ja må han leva, ja må han leva ja må han leva uti 100ade år!! Hipp hurra för ELTON idag! Kan inte förstå att du är så stor redan. Jag minns som igår när du var lilla tonimannen och sprang omkring och busade på gården.

Vi på bali hurrar och hurrar och längtar tills vi ses nästa gång. Vi älskar dig

Skickar även ett stort blogg grattis till lunkentuss som fyllde år för 4 dagar sedan! Hipp hurra för dig! Hoppas ölen smakade på ölprovningen.
Både föräldrarfritt och en Frank och Felicia dag! 

Vi har varit på Promenad, lagat och ätit lunch. Lekt busat och busat lite till. Så härligt denna lilla kille är och denna ålder är så härlig. Det händer så mycket och de är med mer i matchen så att säga. 

Snart dags att åka ner till Bamboo bar för att möta upp härliga vänner och en drink 😊 eller ska säga juice, för jag brukar till till lite på drinkarna men beställer alltid en smarrig juice istället. Började med bootcamp och sen en jordgubbs- och banan skål med granola på mitt favoritställe med en härlig vän. 

Riktigt kul pass idag


Sedan efter det har jag börjar rensa och sortera bland våra skåp och slänga en hel del. Funderar också på att ha en Loppmarknad och sälja ut alla småsaker som vi behöver bli av med och alla våra kläder som vi har rensat ut.

Nyss ätit lunch och ska snart när
Vår städerska lämnat huset ta mig en låååång dusch och sedan slänga mig i soffan och kolla på the bachelor. 

Hoppas på att Conny kobra kan komma ifrån jobbet skapligt idag. Kanske kan hitta på något kul ikväll. 

Ha en trevlig måndag - ny vecka och nya möjligheter.