Imorgon kl 8.15 lyfter planet mot east timor. Känslorna är blandade - nervös förväntansfull rädd kommer sakna min andra hälf glad och lycklig. 

Pratade med ägaren förut- på lördag ska jag dyka - guida.  På söndag ska jag på VALSAFARI!!!! 

Han sa attde har alla möjliga valar och tror att vi kommer se en del av dem. 
Spermwhale
Humpback whale
Späckhuggare
Delfiner 
Mm..

Kommer ju bli hur jäkla häftig dykning som helst! Tror minsann det blir bra. 😊


Uppdatering kommer.


 
Conny IDC-kurs för oktober-november har nu startat och dagarna rullar på. Jag hjälper till under kursen för att ta promotion bilder vilket är roligt. Samtidigt så gillar jag att bara expremitera med kameran och så vips så blir det ett häftigt kort. Nu är jag lite mer under press att det måste bli några bra bilder. Men det är roligt. 
 
 
En bild till klädmärket splash.
 
31 oktober alltså om 5 dagar så är biljetten bokad. Jag kommer att åka till östra Timor för 2-3 veckor och jobba. Jag är både spänd och nervös men samtidigt ska det bli roligt att få undervisa igen (senast var slutet av mars!!). Det ska också bli häftigt att dyka där då dykningen ska vara fantastisk. Spermvalar - späckhuggare -hammarhajar och sjökor. Bara en liten del av det. Jag kommer säkert inte se allt, men jag hoppas verkligen på att något av det stora vill ge mig en häftig upplevelse.
 
Detta innebär också att jag lämnar min prins på Bali och åker själv, MEN... Ibland får man göra så för att få ut något annat roligt av livet. Jag tror nog att han kommer sakna mig mer än han tror. :) 
 
Tänk om jag får se något av dessa?
 
 
 
Ikväll hoppas jag på IDOL - POPCORN - CHOKLAD - POJKVÄN 
 
 
 
Så mycket bättre har äntligen startat och äntligen har jag fixat så att jag kan titta på alla play-kanalerna. Är det någon som läser som är utomlands och vill veta hur så är det jättesmidigt. Säg till så ska jag hjälpa till. 
 
Jag älskar det programmet då jag tycker det är intressant att få möta personerna bakom artisterna. Efter programmet idag så gick the ark på högsta volym här hemma. Conny var iväg och jobbade en sväng så jag passade på att lyssna på musik och städa upp här hemma. Det är tur man är ensam ibland så jag kan sjunga med min fruktanstvärda stämma och dansa med min okordinerade kropp. 
 
Idag är första gången på nästan en vecka som jag känner mig okej, har haft magproblem med knip och kramper och har varit mest sugen på att ligga i sängen. Så en veckas energi kom precis ut i form av dans till gamla klassiker som tillexempel. - snook-fronda-vegaboys-gunther-aqua- sommarpojkarna- för att bara nämna några. Ibland är det skönt att bara "balla ur" lite så här
 
 
 

You put your arms around me and I'm home