idag vaknade vi upp med en liten parvel som sovit över, nämligen elton von krulltott!  mysigt med morgonmys igen, det är inte varje dag nu för tiden.  sen begav vi oss ner mot marken för att titta en sväng, marken har verkligen sjunkit i mina ögon, jag minns när man var mindre, man längtade till marken, hade bestämt träff med kompisar, kastade pil för att vinna ett litet gossedjur, köpte hemkokta karameller från mariannelund, och känna doften av munkar!  nu gick vi en sväng, mamma pappa david elton conne david lena och jag , elton åkte karusell och hoppade hoppborg, vi tittade in på lindex och cubus.. :) sen gick vi hem till lena och fikade, mums. :)
nu snart, ska vi börja laga maten. tacobuffe står på menyn på almgränden, och hit kommer det lite familj från olika håll av stan, mysigt. :) lite försnack och prat inför den stora matchen, BARCELONA -UNITED. ikväll vet vi, men vi hoppas på vinst!  härlig fotbollskväll!!!
imorgon är det söndag, söndag, morsdag, och min fina mamma ska firas med blommor och blad. :) sen styr jag bilen på växjö, där står det lite shopping och mys med min favorittjej! ska bli kul att träffas nu när man inte setts på hmm.. jag vet inte hur länge, 7 månader? länge iaf.. innan träffades vi varje minut, njaaa, en gång i kvarten iaf ;) haha! tider det.
nu stänger jag av datorn för snart traskar det in glatt folk här! trevlig kväll.


what  are worlds if you really dont mean them when you say them, - what are words -  chris medina! värd att lyssna på,underbar historia,  grym låt.tackar gudarna för att skype finns!! 3-4 timmar om dagen spenderar jag framför datorn för att prata med min favoritpojk! den finaste killlen i världen. längtarlängtarlängtar!
Sitter och pratar med honom just nu och då är jag lycklig.
Helg, då går ofta dagarna snabbt, för då har man något att styra med.. TUR DET.
Igår var vi ute hos mormor och morfar och hälsade på en sväng. vi flyttade om båten, och lite plock men mestadels av tiden satt vi i varsin stol på altan och myste i vår/sommar solen. hemma därifrån åkte vi upp till vallen för att kolla herrfotboll. tyvärr förlust i "seriefinalen"! efterd et, bar det snabbt av ner till källängsparken, där vi skulle kolla på alla vackra ungdomar! :) innan det, så stannade vi på ica och conne sprang in och handlade och elton och jag satt kvar i bilen. Då passar jag på att ringa conny, och elton säger då. "onnyyy", haha.. så rolig. han  fattar kanske.. :)
Jättefina var dom på balen iaf. kul att se. sen packade vi in oss i bilen och åkte hem till almis! elton åt sin och vi påbörjade maten. grillat stod på menyn. mamma och jag satt och tog oss ett glas i den härliga kvällssolen medan elton och pappa fixade med grillen. sen anlände david hem efter match, 1 poäng fick dom med sig iaf. efter middagen, så busade jag med elton, lekte kurragömma... och myste under kudden. underbara unge! :)  sen när det var dags för minstingen att krypa till kojs, så började vi spela lite spel. något som jag verkligen tycker om! :) vi spelade så det kan låta och sen lite familjegeni.. mamma och jag vann en överlägsen seger mot lunken och pappa. och domaren cornelia gjorde ett mycket bra och rättvist jobb! :)  avslutade kvällen med att hoppa i säng och sova litegrann :)
idag, har jag mamma och cornelia varit på gymet och kört ett pass. jag och cornelia körde skivstång medan mamma körde ett eget program! så träningen är gjord för dagen. nu har jag målat lillestugan, på väggar och golv, och även altanen har jag målat! helt färdig. :)
söndagkväll, fotboll kl 17 med papps och sen blir det väl middag och söndagsmys!
längtan är otroligt stor....


lite bilder från gårdagen..elton fixar, FIN blev den :)

elton och morfar fixar!


:)någon ville testa morfars stövlar... liiiite stora!

mamms och jag sitter och njuter av solen! :)