2010 möttes vi iThailand. Inte visste jag när jag lämnade Svergie för ett halvårs äventyr att jag skulle hitta den där speciella personen som allt bara känns så enkelt med. 4 år tillsammans har varit helt fantastiska. Vi har upplevt en del av världen tillsammans. Det är fantastiskt att varje dag vakna upp bredvid dig Conny, att få spendera och dela mitt liv med dig. 
 Jag älskar dig.
 
 
 
är datumet jag landar på svensk mark! Äntligen ska jag få fira jul hemma med min älskade familj. Det kan inte bli mycket bättre, eller jo. om min älskade Conny hade följt med hade det varit oslagbart. Men vi siktar på nästa år tillsammans. 
 
Jag tror inte hur mycket ni förstår hur jag längtar efter den här högtiden hemma.för att ni ska förstå, 
 
Min sista jul hemma och elton var såhär liten. 
 
En bild på eltonmannen detta år : 
 
 
 
5 år sen jag var hemma. så ser fram emot det otroligt mycket. Även min första jul med Mila Madeleine busfrö.
 
 
 
 
Sverige - familj -vänner - NU KOMMER JAG!
 
Igår var en toppendag. Jag mötte upp min elev runt 2 tiden vid "köpcentret" här. Såg på en bio och gick runt och kikade i lite affärer. Innan vi tillslut avslutade med en drink på skybar längst upp i byggnaden. Där satt vi tills det var dags för middag. 


Middag åt vi på en thairestaurang. Riktigt god mat. Smakade precis som i thailand och som jag längtat efter denna mat! Det bästa med thailand är maten😊
Till efterrätt sticky ris med mango 

Idag har vi förberett all utrustning inför trippen till campet på ön som vi ska ut till imorgon. Kommer sova över där- vilket innebär inget internet, ingen kontakt med omvärlden och mycket tid för mig att tänka😊 och längta efter min älskade pojkvän och min fina familj och min fina vänner och efter julen.  Finns massor att se fram emot! Backade utrustningen till stranden iförmiddags och då passade jag på att ta en bild. 


Ikväll blir det thaimat igen!  Mmm. 

Conny har det bra på bali. Han har avslutat sin kurs och är just nu påväg hem från två dagar  i tulamben där han har utbildat instruktörerna till att bli specialinstrulktörer inom vissa områden.  Sen imorgon ska han ut med båten och dyka sista dagen innan han är ledig. Och på måndag hämtar han mig på flygplatsen. 😊

En liten uppdatering,