igår var vi lediga.. varenda lediga dag jag har njuter jag något så fruktansvärt mycket av. det är alldeles underbart att bara vara och inte göra någonting alls. Vi vaknade upp och herr j gav sig ut på en springtur medan jag stekte lite pannkakor till frukost. lyxigt ska det vara. sen åkte vi till ett hotell och badade och myste vid poolen, observera att jag var väääldigt rädd då vi egentligen inte får vara där, men eftersom man har en pojkvän som man har så var det bara att hänga på...
Sen åkte vi runt på mopeden och kikade runt lite innan vi slutligen hamnade hemma, städade iordning litegrann, rensade i skåpen, och enligt jeppe så ska ALLTING slängas, och enligt mig så ska vi spara sakerna för, det kan ju komma till användning någon gång.... undra vem jag fått det av.. ;)  Jag lagade lite lunch med, köttbullar och stuvade makaroner... MUMS!  så himla gott att äta mat som brukade vara en vardagsmat men som nu är rena lyxen :)

Idag har vi jobbat på båten båda två och gjort testdyk med folk som ska testa på att dyka för första gången. Har varit en bra dag.. dock önskar jag att hajarna ska gilla mig lite mera.......... för jag ser ALDRIG någon jäkla haj, vilket gör mig arg.. :) men annars har dagen varit bra, när vi kom hem så åt vi lite macka, med bregott och salami på. MMM.. efter det, droppade conny av mig på stranden och jag tog en powerwalk/springtur på stranden och sen vidare upp till gymet där jag mötte upp conny som gymmade.  nu har vi ätit middag, spelat lite domino (!), riktigt roligt spel, tack mache för du drog in oss i dominovärlden. :)  Nu ligger jag själv i soffan och kollar på top model, vet inte om jag gillar att vara själv egentligen.. mörkt ute och alldeles tyst, men men. har börjat vänja mig :)

Imorgon väntar en dag i klassrummet och i poolen!en annan dag här i thailandnu har mamma och amanda precis lämnat ao nang och vår lilla lägenhet.. känns superkonstigt.. vill alltid ha er här nära mig, runt omkring mig liksom hela tiden. har haft det jättemysigt och superkul har det varit att ha dom här! vi har upplevt en massor tillsammans och bara njjutit av livet.  nu dröjer det 5 månader.. nästan exakt innan jag får träffa dom igen...5 månader.. hoppas det går snabbt.. sitter här hemma på lite rast nu, jobbar i shopen idag..
finns inget finare än familjen,  ♥trevlig resa hem önskar jag er, och hoppas verkligen ni kommer tillbaka snart igen och åker moppe och njuter med mig.
syns snart!

Idag har jag och mamma o amanda varit ute på snorkelbåten och haft det bra. har jobbat men har ändå varit en lugn och skön dag! har gjort två testdyk och sen snorklat med mamma och amanda, hittade nemo!!! :) haha...

sen dök amanda och jag på sista stoppet! helt härligt att få ta med amanda ner under ytan på riktigt och kolla på alla fiskar och känna känslan av tynglöshet. amanda var även riktigt duktig, fixade allting själv. :) hon brås ju på syster sin. haha..

haft en toppendag iaf, nu har vi ätit mat och snart dags för en drink eller två, imorgon är vi lediga så då blir det en härlgi dag tillsammans igen :)


bildbevis...bilderna från under ytan kommer snart! inte lagt in dom än.