De senaste dagarna har jag inte haft något på agendan - då medan Conny har jobbat har jag och Krister tagit det lungt och njutit av hans fina hotels omgivning. Vi ligger vi havet eller vid poolen, varierar mellan skugga och sol och mellan baren för en kall drink, livemusik och pizza. Man kan nog inte ha det så mycket bättre. 


Livet på en pinne, vi har även hunnit med shopping. Riktgt roligt att shoppa med svärfar. Mycket roligare än med hans son som är anti shoppare😊

En dag kom Vici och barnen på besök och vi lekte i poolen och snorklade i havet.  Älskar att leka med barn, jag blir själv som om jag är 5 år igen. Mitt barnasinne kommer nog aldrig försvinna. Och tur är väl det. Härlig dag och riktigt mysigt att snorkla med grace. Snart kommer mina härliga syskonbarn och då ska det plaskas och lekas varje dag! Längtar ihjäl mig. 
 ❤️

Ala tv-serier. 

Fixade Connys kostym - och är faktiskt ganska nöjda. Hoppas ni ser vem han är!   Min egen dräkt / färg puh, vilket jobb att få bor det. Men det var det värt. Kan ni se vem jag är?Vem är vi egentligen?
Då jag för 5 år sedan hade resväskorna packade och var redo för flyget till Thailand.  5 år. Vart har tiden tagit vägen. Jag är så lycklig att jag har under dessa 5 år har levt livet. Jag har fått så Mycket av att leva det här livet. Träffat människor som jag kan kalla mina vänner runt om hela världen. 

Trodde nog inte för 5 år sedan att jag inte skulle komma hem efter 6 månader som planerat. Inte trodde jag heller att det var under den tiden jag skulle möta mannen i mitt liv.  Att jag skulle vuxit så
mycket som person och att mitt liv skulle bli så rikt på vänner, upplevelser och skratt! 

Fantastiskt. 

Dock saknar jag min fina härliga underbara familj hemma i Småland. Det är jobbigt men när jag väl ser dom är det som livet är komplett.

Lev varje dag