dagen till ära har varit första advent, :) vad härligt.. nu börjar julen närma sig och allt mys kring detta..  hoppas på snö nu med så julkänslan blir mer, är rätt grått o trist ute just nu..

Mammsen och pappsen har varit här i helgen, även mamon var här.. blev en hotellfrukost tillsammans, myspys. sen avverkade vi affärer och stackars pappa som var sjuk stackarn.. hoppas du blir bättre papps..

Imorn går vi in i decembermånad, imorn börjar nedräkningen 18 dagar kvar till jullovet och 24 dagar kvar till julafton.
Imorn börjar JULKALENDERN. ett måste,  hoppas på att den är bra iår bara.
Imorn börjar försäsongen.. och PUH.. är jobbigt att bara se på träningsschemat.. Lär vara rätt vältränad framåt säsongens start,
och sist men inte minst! imorn ska jag hålla tal! ett tacktal.. :) önska mig lycka till. kan behövas.

Nu ska jag lägga mig och äta lussebullar och pepparkakor. 

Trevlig första advent.


                                          
                                               
Med er två har jag alltid kul, och ni får mig att skratta, underbara. :)

måndag igen, både positivt och negativt.. postivt att nu jäklar kör vi en vecka till och sen tar vi jullov om tre & ½ vecka är det dags för jullov. underbart. redan fått lite julstämning med lite snö på marken, negativt är att helgen är slut och att man måste börja plugga..  ska inte klaga.  har faktiskt inte så mycket i skolan just nu,
innan jullovet ska jag hinna med  tyskaprov, matteprov och historiaprov och en inlämning i svensk litteratur. :) det bilr kanon. tyskaochmatte denna vecka sen är det bara två saker kvar, tiden går fortare än vad man tror.

Nu har jag varit på aktiv rehab och kört lite styrka, mycket folk idag, folket bestod till största delen av äldre människor som istort sett går dit för att umgås och prata, så himla gulliga ;)

jaja, snart ska jag gå och äta, korvstroganoff och ris står på menyn, blir nog bra för idag är det en lång dag med ett slut vid halv fyra då jag på 45 min ska laga mat och pina mig iväg i KYLAN till träningen.. ;)

har hittar min favoritlåt för stunden.. 

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you don't love me, why don't you let me go?
Have a heart, please, oh don't you have a heart?
Little by little you fade while I fall apart.
Oh, Oh.