Är så innerligt tacksam och glad över att vi har funnit två fantastiska vänner här på Bali. Utan dom skulle Bali inte vara samma sak. De är ett enormt stöd när livet går upp och ner och vi har så kul tillsammans. Igår vad en sån kväll, middag tillsammans, mycket prat och skratt. 

Väntar vi i april! Älskade mamma och pappa kommer ner och hälsar på. Ser så mycket fram emot att de ska komma hit till oss,  att få visa dom vårt liv, hur vi lever och var vi bor.  Kommer bli två riktigt bra veckor - det vet jag redan nu. Längtar! 
❤️

Fredag idag och fredagskänslan är här! 
Tillbringade eftermiddagen på
Stranden med vänner. Sen hämtade jag upp Conny som nu är klar med sin kurs och kan nu andas ut och inte stressa ihjäl sig som han har gjort de senaste 16 dagarna. Härligt!!  


Efter jag hämtat upp Conny så åkte vi och handlade mat. Dagens middag behöver jag väl inte ens säga - behöver väl bara säga fredagsmys!  Och american idol har precis dragit igång, så det blev riktigt fredagsmys med idol och tacos. Älskar den känslan som infinner sig under sånna tillfällen tillsammans. yummmmy


Trevlig helg sverigevänner!
2 dagar av regn och lite solsken imellanåt.  Luften har blivit helt annorlunda, det är Fortfarande varmt men friskare - meeeen gud vad seg man blir av grått och regnigt väder. Vill ju inte göra något annat än ligga i soffan och kolla Film och äta popcorn. "Mottot"