ännu en helg har kommit till sin början,. dagen till ära hade jag bara ett matteprov klockan 8 att genomföra, för att sedan sluta för veckan, otroligt skönt.. kändes helt okej på provet, men tidsbrist bara.. hoppashoppas det gick vägen..  idag har jag städat hela rummet, till och med moppat golvet, :) så nu är det rent MAMMA! :)  träning idag halv fyra, som vi var tvunga att vara på, annars hade jag åkte hem idag, men blir hemfärd imorn på morgonen..


Vad gör man en fredagkväll i växjö, på internatet, på våning fem? Ja den som lever får se :)
 
massage och mys står iallfall på schemat,


trevlig helg!


 
vaknade av att jag kände mig otroligt trött seg och ont i halsen.. min kropp klarade väl inte riktigt  träningen igår.. tyvärr.. går på panodil för att hålla mig uppe.. börjar väl känna mig bättre.. har köpt mig en påse godis till kvällen, tröstgodis.. :)

Fettisdagen igår.. men idag åt vi våra semlor..  smarriga faktiskt.. :)  åh nu hörde jag precis glassbilstrudeleutten utanför fönstret.. mina tankar fastnade på med jag och systrarna mina sprang ut till glassbilen i somras och skulle köpa glass.. haha.. då kände man sig liten, plus att alla favoritsorterna var slut.. haha.. :) 


idag har jag skrivit naturprov.. puuh.. tog krafterna ur mig.. men nu är det skrivet, och jag klarar iafalll godkänt så , kanon!
Nuuuu, däremot är det dags att plugga matte, om jag ska ha en chans att klara provet på fredag.. usch.. fruktar jag för.. har missat så mycket matte så ligger så mycket efter... men skam den som ger sig..

time to study.............
Jag saknar min vita mössa, vart har den tagit vägen!? helt spårlöst borta,..