Äntligen framme på Bali! Känns som att komma hem på ett sätt. Hailey har varit väldigt duktig som vanligt men har en liten förkylning så har svårt att komma till ro för att kunna sova. 

Vi mötte upp våra vänner på hotellet! Som jag saknat dom! Blev en känslosam återträff och äntligen fick de träffa Hailey, ( en övertrött Hailey) Extra mostrarna på
bali!  En drink och lite mat fick vi i oss innan det nu blir sängen! Jag hoppas att Lillfisen somnar och sover igenom hela natten som hon brukar.  

Imorgon väntar en dag vid poolen! Och då ska vi också får träffa Grace och Frank då det var lite sent för dom när vi landade kl 19 då de redan är i säng. Ska bli så mysigt!!! 


Dags att sova efter en väldigt lång dag - men fantastiskt att vara på Bali!

Som jag längtar, efter lite mer än ett år ska vi åka tillbaka till Bali, för 11 dagar.. alltid något! Som det ska njutas och Hailey ska äntligen få träffa Balifamiljen. Tidig uppstigning imorse. Kl4.45 kom taxin och klockan 7 gick planet. Nu är vi i kuala lumpur och har några timmar att spendera här innan sista flyget mot bali lyfter om ca 2,5 h!  

Trött mamma som har en liten förkyld dotter som knappt ville sova och komma i ro i natt . Så inte så mycket sömn, men vem behöver sova? 
Bali - vi är påväg!! WoopohoooStor dag idag för min fina barndomsvän som idag får sin Amandus.  


Jag vet inte om du läser min blogg Mia men om du gör - så vill jag att du ska veta att du är en sån där härlig vän alltid med ett leende på läpparna och även om vi inte träffas så ofta som vi borde så när vi väl ses så är det som vanligt! 

Jag önskar så jag kunde varit hemma, tyvärr är det nackdelen med att vara iväg på andra sidan jorden...

Önskar er en fantastisk dag fylld med kärlek! 


Länge leve kärleken!