nu har den lille pojken äntligen tittat ut, :) åååh. jag är världens lyckligaste!  går inte beskriva känslan.. underbart...
grattis syster och davve. ni är guld värda, och sesse kommer få det underbart!  vill bara krama om er, ♥
välkommen till världen lilla Elton, 30 juli 2009.


JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE IDAG! 
och jag sitter i växjö! fotbollsfesten är inget man vill missa, men jobbar man o står i, och spelar fotboll härborta så för det bli så tyvärr.  :) idag har vi haft bullfest, bakat en herrans massor med bullar, GOTT! klämde nog i mig 6 stycken i rad,. mums .Snart dags för träning och efter det dra de flesta i laget till nordan som fyllde år igår, på tårtkalas. gottgott, o grattis nordan!
Grattis även till Angelica som idag fyller 18 bast! Graaaattis!


Jag väntar o väntar o väntar..  det är sån härlig känsla i hela kroppen,
en sån känsla du inte kan känna om du inte får uppleva det  ♥
 

           syskonkärlek

På att den lille som befinner sig i min systers mage ska vara redo för att bemästra världen :)  hihi.. kom nu lilla sesse, du kommer få underbara föräldrar :) - väntar varje dag på ett samtal från systeryster. :)

Måndag idag o dagen har flytit på snabbt, trött idag o kan säga att kroppen gör att man känner att man lever igen. puuuuh.. :)  helgen har spenderas i oskarsström för träningsläger. riktig roligt! :) trivs som en fisk i vattnet med dessa brudar, öster dam!

såg nyss på Zlatans välkomst till Barcelona, GRYMT! tänk om man vore så bra.. något som också är grymt bra gjort är världsrekord och guldmedalj till blott 15åriga sara sjöström!!

nehe, dags för sängen, imorn väntar jobb 7-12 innan avfärd med bussen mot vimmerby :) ska bli skönt att komma hem till familjen o vännerna.

alarmet inställt , 22.00 sporten, sen bli det godnatt!