Glöm vad jag skrivit de tre sista inläggen. De var till för att lura min alldeles för nyfikna syster ;) 

Jag är hemma i Sverige!!! Kom hem och landade kl7,00 på torsdagsmorgonen, resan gick kanon , med 8 h sömn på tre säten :) 

Tillbringade dagen på stan med mamma och kebab till lunch, när arbetarna var klara drog vi hos mot Vimmerby, kvällen spenderade vi , jag och Amanda som gömde oss , hos mormor, :) 

Fredagen var även det i gömmandets tecken, träffa Hanna och lilla Olle och fixade och styrde inför möhippan hela kvällen fram till idol :)

Dagen var här; möhippan! Dags för syster att bli kidnappad . Jag var inte där då jag kom in senare på morgonen för att verkligen lura henne, :) fram kom jag och jag tror nog hon v
Blev glad. ;)  men det har i te varit lätt att lura henne, hon har kollat upp alla flygbolag och annkomande flyg från Thailand, hållit koll. På fb och bloggen, hon visste då att jag hade accepterar en vänförfrågan kl 10 svensk tid... ;) haha, hade inte David sagt till henne hade hon nog stått utanför fönstrens och spejat. 

Dagen kan sammanfattas; champagnegrukost, magdans, lunch , spa massage, fest italiensk bricka , dans schlager , goda vänner, fina systrar 
Underbar dag! Älskade syster.


Söndagen spenderades med systerbarnen och ett besök hos farfar på sjukhuset. Älskade farfis. hoppas operationen löser allt! Mc donalds och kebabrulle stod även det på menyn. 


Ny dag, ska ner på stan nu när de öpnnar. Härliga förkylningsblåsa som vill komma fram lagom till nu.....