ja må vara knäpp, men ja jag gick upp klockan 5 45 på min lediga dag...PUH!meeen, är man ledig helt själv en dag så blir jag rastlös och eftersom att conny är på kurs såhängde jag på, och fick en kanonbradagpå båten, var fler lediga så var superkul att dyka med kollegorna, tog massa kort och lekte under vattnet! skönt med lite rolig dykning :)  bilder kommer senare,
idag har jag jobbat 10-14..... så jäkla skönt, sånna dagar behövs verligen, har haft en owkurs med en kille och gjort klart lite saker, sen dess har jag ätit lunch och sen har jag legat här i sooffan i 4 timmar, skönt.. snart ska jag äta med underbara härliga vänner, men det spöregnar i thailand så hoppas verkligen det slutar när jag ska köra ut.. annars har jag ju mitt knallrosa regnställ och min supermotorcykelhjälm! inga problem .:) imorgon ska jag nog agera snorkelguide troligtvis på exotisk phi phi turen, så besöka phi phi litegrann. är ändå helt okej.
ENSAMHET är det värsta jag vet.... du uppskattar inte din fina familj förrens du inte har den så nära som du brukar.  jag längtar tills juli, snart börjar jag nedräkningen...
när kommer ni & dyker med mig?


Idag har jag agerat snorkelguide på en tur med australienska ungdomar.. jag är glad jag vuxit upp :)
har väl gått bra, har varit på båten hela tiden eftersom jag har utslag på hela kroppen så har inte velat hoppa i. nämligen så att i torsdags så var vi ute på båten och dök, men några skulle göra 3 dyk men inte de flesta sa vi tog med de på en lite snorkeltur.. vilken var en dum ide, en ännu dummare ide var att jag isnorklade i bara bikni, för jag och malene tänkte vi skulle sola ryggen........ :) det var iallafall miljoner sma jellyfish dar som stack lite på kroppen så vi avbröt snorklingen och tänkte väl inte mer på det, på kvällen kommer den allergiska reaktionen och jag har utslag och klåda över hela kroppen...... puh, samma som jag hade på knät sist jag mötte jellyfishen. sååå har konstaterat att möter jag den riktiga jellyfishen så kommer jag att dö! USCH! men börjar iag bli bättre.
Idag har conny åkt på kurs i phuket i 3 dagar.. vet att han verkligen vill detta så är glad för hans skull :) meeeen.. det är alldeles för tomt här hemma. ingen som håller om mig, ingen som ligger brevid mig ingen som gör allt det där man tar förgivet hela tiden. när man är ifrån varandra så märker, iaf jag varför jag tycker om en person så otroligt mycket.  3 nätter ensam i huser, hmm ,får s hur det går med en mörkrädd och livrädd felicia :)
imorgon är jag ledig, men ska följa med dykbåten och sola och dyka lite....  :) har ändå inget bättre för mig och då går en dag inann min man kommer hem.
nu ska katten och jag gå och lägga oss.. ikväll får hon sova i sängen! eller kanske inte.. får se hur jag känner mig sen :)
HEJ
klagomål på att jag inte uppdaterar.. men är ju nämligen så att jag väntar på min nya header från min kära syster ;) såååååå..

nej men ska försöka kommai gång igen, åtminstone några gånger i veckan! :)

idag har jag avrit på båten och haft dsd = discover scuba diving, så testdyk helt enkelt, två grymma isländska unga personer. så har varit en bra dag! och idag har jag gjort en av de saker jag tycker är fräckast med att dyka, nämligen simmat jämsides med en skölpadda, kollat på varandra och fortsatt simma 30 centimeter ifrån varandra! ni måste verkligen uppleva detta någon gång i erat liv! får rysningar..... :) 


En dag på jobbet - jobbar vid hotell så sitter vid poolen unde rnågra timmar och testdyker med folk!


såhär ser arbetsmiljön ut.


hemlagat... mums, har man en mästerkock till sambo så ser det ut så här en fredagskväll!


Vår lilla buse.... superkatten!
HEJ HOPP FRÅN THAILAND!