Årets säsong här i Thailand har inte varit/är inte den bästa, jag som önskade att jag skulle få en riktigt bra sista säsong, bara att bita ihop sista, dagarna går framåt.  Fortsätt.. Du är snart där..

Märks på Conny också, har aldrig sett Conny irriterad och arg. Allt med ett leeende på läpparna Och den medt positiva människa jag vet. vänder alltid det negativa till något positivt. Visst lite smått irriterad Kan man vara.Men det här är något annat, då vet man att något är fel. 


Idag har jag sett på filmer på resorten medan jag väntat på gäster, skönt! Imorgon blir det dyka igen...
David- tack för dina härliga kommentarer. Ps. Du vet att det är frivilligt att läsa min blogg va???God morgon.
Idag är vi lediga men ingen härliga sovmorgon för det. Ska ut och dyka på den turen jag tycker sämst om. Sååå lång resa. Meeen! De har sett Valhaj några dagar irad nu och en gång i livet som denna chansen ges, skulle inte må bra om de såg den och vi inte var med. 

 Sååå.. Mr och mrs Valhaj!
Jag offrar min lediga dag för er, så snälla visa er idag mellan 11-15, tack på förhand!


Keep your fingers crossed
Alla hjärtans dag firade vi med att jobba på båten och sedan åt vi tre rätters på en nyöppnad restaurang. Gott mysigt och bästa sällskap man kan ha. 

Idag ska vi äta middag med en familj som vi känner som är här på semester i tre månader. En gamal kollega från 2011 :) ska bli kul och mysigt! 


Nu är jag så jäkla varm så jag kokar, puh... Måste vara minst 35 grader idag, l 

En svettig hälsning från Thailand.