Vilken otrolig rolig kväll.  Man kände sig som en matchogirl i sin dräkt och vapen, haha.. det roligaste var att alla är vinnarskallar så det var verkligen på liv och död, :)  En som inte mår så bra idag är min rygg, kan knappt inte böja mig, hoppas att det rättar till sig när jag börjar röra på mig..


Morgonpigg som jag är, har jag redan ätit frukost och hunnit med en hel del, jag tror jag är den enda som verkar vara morgonpigg på hela internatet.. äta frukost kan vara bland det tråkigaste som finns.. tro mig..

Skulle inte tacka nej till att vara hemma, men blev att stanna kvar i växjö, blev så stressigt  eftersom vi har inventering,.. tråkigt.tråkigt..  familjen är det bästa ♥

idag väntar löpning och kanske en sväng på stan..
idag är jag taggad för att spela lasergame med laget.. ska bli så otroligt kul,  =)   Men är samtidigt ledsen över att jag inte kan åka hem i helgen och träffa familjen.. Ska ju äta middag och allt.. :( menemn.. kan inte vara överallt jämt.
Kommer sakna syster min som ska ge sig av till frankrike i ett halvår, så glad för hennes skull, men så ledsen för min, eftersom jag vet att jag kommer sakna henne så otroligt mycket!  Får väl "stå ut" med min andra gravida syster istället :) hiihi..  vi två som inte rör oss så långt ifrån vimmerby, amanda sköter resorna åt oss med =)

Inventeringen på söndag irriterar mig eftersom jag vill hem!


Ikväll är det krig iallafall...

tillbaka i växjö igen efter en liten minisemester till Estland och huvudstaden Tallin.  Farmor fyllde 70 år, så hela släkten hyllade henne och det var jätte kul.. :)
Vad gjorde vi då, vi åkte båt, åt middag njöt i pooolen hela långa dagen, fick spabahandling. & sen på fredagen hade vi bokat bord för att äta en stor fin middag för farmor!  mycket rolig tripp. vill göra om, men får väl se tillbaka på alla roliga minnen och allt det jag fick uppleva och vara med om.  fantastisk resa. fantastiskt sällskap.  ♥   Favortifarmor 70 år.  stort grattis.∞Här kommer ett litet bildkollage, säger väl mer än tusen ord..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥