Äntligen har vi kommit igång med tennisen här på bali med 😊 conny blev som blev frälst när vi spelade hemma nu i april och jag har alltid tyckt det varit kul! 
Innan tennismatcen såg vi bio med, och popcorn är såklart ett måste. Har börjat få en liten ny favorit i form av karamellpopcorn. Så beställning nu är en stor salta popcorn och en liten karamellpopcorn. Har även dragit på mig en förkylning, jobbigt med snorig näsa, rinnande ögon, halsont och en kropp som inte riktigt vill samma som jag.  Men det ska kännas att man lever. 😊

Imorgon ser jag fram emot, 
1. Idol ( vi ser det en dag efter)
2. Ska ha en myskväll med goda vänner
3. Ska äta africa för första gången på bali
4. Ska spela spel

Kommer bli en toppendag känner jag. God natt hälsa bali och vi! 
Äntligen  fungerar det att ladda upp bilder. 14 september var vi ute på havet tillsammans och dök. Vi såg allt möjligt och det var en fantastisk dag. Bilderna är tagna på djupt vatten och därför inte så klara och ljusa. 
 
 
 
Min första Mola Mola. (månfisk) ca 2-3 m lång! Långt borta här
 
Hur man dyker med mensvärk! 
 
Min fina fisk!
 
Mola Mola dyk!
 
Glad pojkvän på ytan!
 
Marble stingray och Manta rockor!
 
NurseShark!
 
Mola! som sagt 30 meter djupt!
 
Perfekt dykdag!
 


Åt smarrig lunch, har hittat ett favorithak med typ buffeaktigt så man kan välja vad man vill. Perfekt för mig som är dålig på indonesiska och inte rikigt vet vad maten heter. Den här rätten kostade 12 kr 😊Jag älskar paket! Och idag kom mitt födelsedagspaket från familjen.  Jag vet en eller rättare sagt två om jag känner min pojkvän rätt som kommer vara fulla av choklad och godis ikväll. Är det något jag verkligen älskar så är det paket och post! 
Tusen tack! 

Och nu sitter jag och kollar volleyboll, brukar spela själv men är rätt trött idag faktiskt.