.. och vad passar då bättre än en film och mys framför en varm brasa.. Tyckte att jag var värd det första dagen på en härlig veckas höstloov. äntligen,  
Hela internatet är nu hemhemma och om lite drygt en vecka är vi tillbaka i vardagen igen, det är därför man njuter av att bara VARA hemma. att bara ta dagarna som de kommer och träffa alla människor som man vill träffa. det är underbart.

höstlovet började för mig torsdag klockan 15.30, då slutade min kära tyskalektion, och jag begav mig snabbt upp till rummet och åt lite mat för att sedan bege mig mot träningen, ingen visste vad som väntade men att det skulle bli fotboll var det inte påtal om.. och så var fallet, först startade vi med lite yoga som Lola hade lärt sig, hehe.. därefter hade vi pyramidtävlingar, och ja vi är fotbollsspelare och ja vi är inte viga :) det märktes. jag stod längst upp, och höjdrädd som jag är så tror jag nog att det trillade en svettdroppe nerför pannan.  det var en mycket rolig grej som avslutades med avslutnignsfika och därmed hade vi "höstlov" från fotbollen med,    men kvällen var inte slut där, utan jag och billie begav oss till araby för att jobba lite, och när vi sedan kom hem ifrån det så la vi oss med filtar,kuddar och en popcornskål i högsta hugg och tittade på en film, ps, i love you.  bra film som jag rekomenderar starkt!

Fredagen begav jag mig hemåt, klockan 9.00 rullade bussen ut från stationen och jag var nu påväg hem till höstlov och allt vad det innebär.  Blev en fika på stan med sara, och det behövdes. mycket prat om allt och inget som vi helt enkelt var tvungna att få ur oss.  kvällen spenderades sedan med mat och teater på björkbacken med familjen och farmor och farfar. en trevlig kväll :) sen var det dags att susssssa.

Jag har även hunnit med fotbollsläger och att träffa mina kära systrar.  Och idag har jag fikat med hannis. mycket kul :) hon har förövrigt tagit körkort! grattis grattis.  Och snart ska vi bege oss till västervik och träffa världens sötaste Ellie med familj :)  ska bli himla kul.  
fick förövrigt ett sms av carro imorse, de uppe i norrland hade fått SNÖ!

Så ja, vad kan man mer begära av en början på ett höstlov, 
tänd brasan, njut av ledighet ni som kan, och glöm inte att ta på er kläder, för nu börjar det minsann bli kallt!