Det glamorösa gravidlivet har nu nått halvvägs, 50% avklarat. Har varit riktigt tuffa veckor, börjar bli bättre men har fortfarande bara dagar när jag ligger en hel dag i soffan. Nedförsbacke nu tack och lov för det, ingen som nämnde att en graviditet inte är så graciöst som man tror innan man själv är mitt i det.😊Men idag är jag tacksam för att jag inte är en elefant - två år som gravid hade varit tuffare än tuffast! 5 månader kvar tills våran lilla mini är ute hos oss. När man tänker på det så är det värt allting.

Det glamourösa gravidlivet fortsätter och idag har jag tjuvstartat julen och bakat lussekatter! 55 dagar kvar till julafton. Ho ho ho! Önskar vi kunde fira med familjen men vi sparar pengarna till nästa jul! Snart ska Conny och jag till gymmet och köra yoga och imorgon åker vi till moalboal för 3 dagar.

Igår var jag på gravid yoga. Min första riktiga träning på 4 månader. Tänkte att det kan vara kul att gå på även om jag inte är ett så stort fan av Yoga men också för att kanske träffa några vänner här som också ha barn. När jag kom dit och det var dags att börja visade det sig att jag visst var den enda i hela klassen förutom yogaläraren. Vad är oddsen på det? Så inga vänner funna men en timmes träning med denna otränade kropp blev det iallafall.


I söndags var vi också på ett dykcenter/ dykklubb för att dyka lite. Inte jag men Conny, jag hängde mest med för att försöka hitta lite nya vänner. Dock hade jag en usel dag så var inte det roligaste, men träffade ett jättetrevligt par som vi mest troligt kommer träffa igen. Så det är kul.

Just nu är jag utelåst ur huset, tack och liv kan jag spendera lite tid i Köpcentret i väntan på Conny.

Dags gör Thai mat till lunch!

Trevlig tisdag!

När man inte har ett jobb, inga vänner och familj i närheten så får man följa med sin kära pojkvän till hans jobb och det innebär för det mesta att jag får bo på hotell. Denna gången blev vi uppgraderade till ambassadörssviten, stort stort stort rum, nästan som en lägenhet, kök, middagsbord för 8 , soffagrupp med tv , två toaletter, sen ett eget rum med säng tv och dusch badkar och 2 handfat. Lyxigt, men ensamt!

Så såhär ser jag oftast ut om dagarna, ligger i sängen och kollar Netflix och väntar på att veckorna ska knalla på i raskt tempo!!