29 augusti 2009, min artonsårsdag!  hipphipphurra!

denna dag som skulle bli en av de bättre i mitt liv, med en match jag verkligen ville spela plus en kalasfest med alla underbara vänner! men det fick en tvär vändning på torsdagskvällen. Fick nämligen en fraktur i knät.. nog om det, idag ska jag inte tänka på den..får göra det bästa av dagen,  min 18årsdag har jag tillbringat med familjen, först besökte vi värendsvallen för öster-linköping, 1-1. nu är jag hemma och sitter hemma hos conne o davve, vi har ätit god mat o sitter o myser i soffan. :) 
Tisdag idag & fyra lektioner står på schemat vilket är en av den längsta dagen på hela veckan.. märks att man inte är van att gå i skolan, man blir trött o seg, men framförallt trött i huvudet.. ligger just nu och inväntar matte c lektion,  :)  vad har jag haft mer idag då, religion,naturkunskap o geografi, :) puuh, men ska inte klaga, har rätt bra schema :) lägger in en bild på det om någon är lite intresserad,
 


Imorn är det onsdag, och ledighet för min del, ska nämligen köra halkbanan mellan 8-13.. nervös, ja.  men va tusan, snart är körkortet grejat, fast först ska jag fyller 18 år, bara 4 dagar kvar nu.. känns inte alls länge, sen är man myndig.. :)
nehe nu ska jag ta en powernapp innan matten, efter matten är det dags för knatteträning, alltid lika kul!

som alla andra söndagar, där man inte gör någonting och bara gör man vill, sköönt!  har nyss ätti lite korvstroganoff o makaroner till lunch, smidigt det där med att färdigt i påse. snabbt, smidigt o gott.  ca två timmar kvar till träningsstart,
men innan det ska jag hälsa på mina små knattetjejer,

söndag idag, vilket också innebär att imorn är det måndag och skolan börjar.. ska bli rätt kul att träffa alla o trean är en årskurs det händer massa roliga saker,  :)


nehe, nu ska jag ta och hitta på något, håller tummarna för vimmerby idag,, go go girls. :)